GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Variety τίμησε έξι γυναίκες

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Μπλέικ Λάιβλι και Τζέσικα Τσάστεϊν ήταν δύο από τις έξι γυναίκες που τιμήθηκαν για το φιλανθρωπικό τους έργο ...


Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Μπλέικ Λάιβλι και Τζέσικα Τσάστεϊν ήταν δύο από τις έξι γυναίκες που τιμήθηκαν για το φιλανθρωπικό τους έργο με οργανώσεις που βοηθούν τις γυναίκες και τα παιδιά.
Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκαν μαζί με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Όντρα ΜακΝτόναλτ, την τηλεπερσόνα Γκέιλ Κινγκ, την επιχειρηματία Σάρι Ρέντστον και την Τσέλσι Κλίντον, αντιπρόεδρο στο Ίδρυμα Κλίντον στο φιλανθρωπικό γεύμα Power of Women του Variety κατά το οποίο τιμήθηκαν για το έργο τους.
Η Τσάστεϊν είναι θερμή υποστηρίκτρια της οργάνωσης Planned Parenthood για την οποία δηλώνει ότι σ' αυτήν «οφείλω την καριέρα που έχω σήμερα».
«Είμαι το πρώτο άτομο στην οικογένειά μου... που δεν έχω μωρό από την εφηβεία, είμαι το πρώτο άτομο που πήγα στο κολέγιο και πήρα κολεγιακή μόρφωση και είχα την επιλογή στον οικογενειακό προγραμματισμό», δήλωσε στο Ρόιτερς.
Η Λάιβλι, η οποία τιμήθηκε για τη δουλειά της στη μη κυβερνητικό οργάνωση Child Rescue Coalition, που ασχολείται με την πάταξη της παιδικής πορνογραφίας, δήλωσε ότι νιώθει να «ντρέπεται» που παρακάθησε σε αυτό το γεύμα μαζί με τις υπόλοιπες σταρ. «Ακριβώς γιατί είμαι εδώ χάρη στην οργάνωση και δεν αισθάνομαι ότι μου αξίζει αυτό», είπε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση