GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρίζουν οι πιστοί του ΙΚ στο Τwitter: «Θα κάψουμε τη Ρωσία»

Μία προπαγανδιστική αφίσα που δείχνει έναν τζιχαντιστή να κρατάει μία χειροβομβίδα  στο χέρι του και να κοιτάζει προς ένα κατεστραμμέ...


Μία προπαγανδιστική αφίσα που δείχνει έναν τζιχαντιστή να κρατάει μία χειροβομβίδα  στο χέρι του και να κοιτάζει προς ένα κατεστραμμένο παραδοσιακό κτίριο της Κόκκινης Πλατείας στη Μόσχα κυκλοφόρησε στα social media, λίγη ώρα μετά τη βομβιστική επίθεση στο σταθμό του μετρό του Αγίας Πετρούπολης με 10 νεκρούς.

Στην αφίσα απεικονίζεται πιθανότατα ο Ναός του Αγίου Βασιλείου - σήμα κατατεθέν της Μόσχας, δίπλα στο Κρεμλίνο - με τους τρούλους του πεσμένους, σαν από βομβαρδισμό. 

Στην αφίσα είναι γραμμένο το μήνυμα «Σκοτώστε τους όπου τους βρείτε» - τόσο στα αραβικά όσο και στα αγγλικά - και  Στο με hashtag #Rusia #We will burn Rusia (σσ. θα κάψουμε την Ρωσία). 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ενημερώθηκε αμέσως και δήλωσε ότι ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα ενώ, λίγο αργότερα, η Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας, χαρακτήρισε επίσημα την έκρηξη τρομοκρατική ενέργεια.

Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση