GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Με 153 "ναι" ψηφίστηκαν από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τα νέα (άγρια) μέτρα...

Με τα 153 "ναι" τω ν βουλευτών της συμπολίτευσης που είπαν «ναι» στο πολυνομοσχέδιο, έναντι 128 βουλευτών της αντιπολίτευσης πο...

Με τα 153 "ναι" τω ν βουλευτών της συμπολίτευσης που είπαν «ναι» στο πολυνομοσχέδιο, έναντι 128 βουλευτών της αντιπολίτευσης που είπαν «όχι» η Βουλή επικύρωσε τη συμφωνία με τους δανειστές για τη 2η αξιολόγηση.

«Με το αποτέλεσμα και της σημερινής ψηφοφορίας η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα. Τώρα είναι η μπάλα στο γήπεδο των δανειστών. Είναι η σειρά τους να τηρήσουν και αυτοί τις δεσμεύσεις τους, στο ακέραιο όπως κάναμε κι εμείς» δήλωσε αμέσως μετά την ψηφοφορία ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε ότι «αναμένουμε και δικαιούμαστε , από τη συνεδρίαση του Eurogoup της ερχόμενης Δευτέρας, μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού δημόσιου χρέους που θα είναι αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού».

Μοναδική διαφοροποίηση στην ψηφοφορία αποτέλεσε η στάση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία δήλωσε «παρούσα» στο άρθρο 56 που αφορούσε απολύσεις στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Η βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε όμως ότι τα κριτήρια της ψήφου της ήταν προσωπικά και όχι πολιτικά με αποτέλεσμα να μην προκληθεί περαιτέρω ζήτημα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αποκάλυψε μάλιστα ότι η κυρία Χριστοδουλοπούλου είχε ενημερώσει εγκαίρως τον πρωθυπουργό και χαρακτήρισε την ψήφο της «συναισθηματική».

Σύσσωμα τα κόμμα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν τόσο τα μέτρα όσο και τα αντίμετρα. Υπερψήφισαν όμως τα άρθρα 70 και 71 που αφορούν τις μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και την κατάργηση των φορολογικών προνομίων των βουλευτών. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν 17 βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είχαν δικαίωμά ψήφου αλλά προτίμησαν να μην το ασκήσουν λόγω του αποκλεισμού τους από τη συζήτηση σε συνέπεια της χειροδικίας του Ηλία Κασιδιάρη κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια. Πάντως ο κ. Δένδιας απουσίαζε από την ψηφοφορία όπως και η έτερη βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που βρίσκονταν στο εξωτερικό και γνωστοποίησαν ότι θα ψήφιζαν όπως και η υπόλοιπη ΚΟ της ΝΔ.

3 σχόλια

  1. Και όπως υποθέσαμε θεωρειητικά... επιβεβαιωθεί στην ΠΡΑΞΗ!!!!

    Αναφορικά της "ψηφοφορείας" στην "Βουλή ΤΩΝ Ελληνων" 18/5/2017 4ον Μνημόνιο!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ... S.A. του "Ελληνικού" Αποικιοκρατούμενους Συστήματος!!

    Παίζει τον Ρόλο όπως ΤΌΤΕ! Μέχρι το Καπιταλιστικό Σύστημα να πάρει την απόφαση να την καθαρίσει! Όπως ΤΌΤΕ ο Führer έκανε με την S.A. δηλαδή στα ελληνικά ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ!!!

    Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ Χ.Α./SA ΑΠΌ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ Είναι η ΠΡΑΞΗ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Αποικιοκρατούμενου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!

    Και όταν ο Alex φορέσει γραβάντα θα είναι γραβάντα Made from BOSS! Η Φίρμα BOSS έντυσε και ΤOΤΕ ΤΑ ... SS!!!!

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ!!! ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ακούγωντας την ... "Βουλή ΤΩΝ Ελλήνων" τώρα, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΏΞΕΙΣ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ... ΗΘΩΝ ... ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΩΝ κύριο των Οικονομικών!!!!

    Ούτε θέατρο του Σπαθάρη να είταν!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ!!!!

    Μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει Του ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ο Πόνος Της Καρδιάς!!!


    Σκέτος Εμετός!!!!!


    Αυτά Είναι Η "Ελλάδα" Τους!!!

    Κρίμα ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ!!!!!

    ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΈΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ!!!!

    18 Μαΐ 2017, 10:59:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 19 Μαΐου! ΗΜΈΡΑ ΜΝΉΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΠΟΝΤΙΩΝ/ΙΩΝΩΝ!

    Επειδή ΌΛΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΗΔΌΝΙ (Ο Γιάννης Μαρκόπουλος είπε για την μια από την Παγκόσμια Φωνή Θαύμα) τον Χρύσανθο Θεοδωρίδη (παιδί που τον πατέρα του τον σκότωσαν στο ξύλο οι Ταγματασφαλίτες το ... 1948/49!) ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΜΝΉΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΚΡΗΤΙΚΌ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΝ ΝΊΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ!!!!

    ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ (Απαγορευμένο Τραγούδι)


    Του θάνατου παράγγειλα

    Του Θάνατου Παράγγειλα
    Του Χάρου Παραγγέλνω
    Του Θάνατου Παράγγειλα
    Του Χάρου Παραγγέλνω
    Ανάθεμά σε Χάροντα
    Και μια ΚΑΤΑΡΑ στέλνω
    Και λέω της Χαρόντισσας
    Στα Χαροπαίδια λέω
    Και λέω της Χαρόντισσας
    Στα Χαροπαίδια λέω

    Ρούχο 'χω πράσινο, είναι αφόρεγο
    Φορώ το και γελώ σε
    Άρτος στο χέρι μου είναι επτάζυμος
    Τρώγω τον και θωρώ σε

    Και λέω της χαρόντισσας
    Στα χαροπαίδια λέω
    Ανάθεμά σας Οφιδες
    Και άλλο πια ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ
    Του Θάνατου Παράγγειλα
    Του Χάρου Παραγγέλνω
    Ανάθεμά σε Χάροντα
    Και μια ΚΑΤΑΡΑ στέλνω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση