GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στην Κοζάνη - Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 15χρονης

Σε καταγγελία στην αστυνομία προχώρησαν οι γονείς μιας 15χρονης στην Κοζάνη, μετά από τα όσα τους διηγήθηκε η κόρη τους, ότι συνέβησαν τ...


Σε καταγγελία στην αστυνομία προχώρησαν οι γονείς μιας 15χρονης στην Κοζάνη, μετά από τα όσα τους διηγήθηκε η κόρη τους, ότι συνέβησαν την Παρασκευή το απόγευμα, στην κάτω πλευρά της λαϊκής αγοράς, στη μεριά του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε η ανήλικη, διερχόμενη από τη λαϊκή αγορά, τρεις άνδρες, δύο εκ των οποίων ήταν μπροστά από ένα άσπρο φορτηγάκι, τύπου «κλούβας», χωρίς πινακίδες (και ο τρίτος στη θέση του οδηγού), της ζήτησαν να πλησιάσει κοντά τους, λέγοντάς της πως θα της δώσουν ένα κινητό τηλέφωνο.

Όταν εκείνη τους αρνήθηκε, της είπαν ότι ήθελαν να τους πει πώς θα πάνε στη Φλώρινα. Τότε, η νεαρή κοπέλα, αντιλαμβανόμενη την περίεργη συμπεριφορά τους, άρχισε να κλαίει και αναστατωμένη, διέφυγε από το σημείο, τρέχοντας, με προορισμό το φροντιστήριο Αγγλικών, όπου είχε μάθημα.

Βλέποντας αυτή της την αντίδραση, ένας από τους τρεις άνδρες, σε «σπαστά» ελληνικά, όπως ανέφερε η 15χρονη, είπε στο διπλανό του: «Μπες γρήγορα στο αμάξι να φύγουμε». Η 15χρονη, λίγο πριν φτάσει στο φροντιστήριο κι αφού είχε σιγουρευτεί πως δεν την ακολουθούσε κανείς, τηλεφώνησε πανικόβλητη από το κινητό της, στον πατέρα της, ο οποίος, με τη σειρά του, ειδοποίησε την αστυνομία, περιγράφοντας τι είχε συμβεί.

Λίγο αργότερα, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου και έγινε καταγραφή του συμβάντος.

Πηγή: kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση