GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε απεργιακό τριήμερο: Χωρίς λεωφορεία...

Στάση εργασίας σήμερα από τις 11.00 έως τις 16.00 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Ακινητοποιημένοι θα παραμένουν και οι συρμοί στον σιδηρ...


Στάση εργασίας σήμερα από τις 11.00 έως τις 16.00 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Ακινητοποιημένοι θα παραμένουν και οι συρμοί στον σιδηρόδρομο, από τις 9.30 το πρωί έως τις 16.30 το απόγευμα, καθώς οι εργαζόμενοι να παραστούν στις κηδείες των δύο υπαλλήλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίοι έχασαν τη ζωής τους στο Άδενδρο.
Για αύριο, Τετάρτη, τα λεωφορεία δεν θα εκτελούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Όσον αφορά τα τρόλεϊ, οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στη γενική απεργία, απέχοντας από τα καθήκοντά τους από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 20.30 έως τη λήξη της βάρδιας. Στον ΗΣΑΠ, οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 16.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Από έναρξη βάρδιας έως 9.00 και 16.00 έως λήξη βάρδιας, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό και τραμ. Για την Πέμπτη, τέλος, οι οδηγοί λεωφορείων έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση