GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτήση τρόμου από Ηράκλειο σε Ρωσία: Aεροπλάνο «βούτηξε» 18.000 πόδια!

Εφιάλτη στον αέρα έζησαν το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου, οι επιβάτες του Airbus A321-200 της εταιρείας Nordwind που εκτελούσε την πτήση...


Εφιάλτη στον αέρα έζησαν το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου, οι επιβάτες του Airbus A321-200 της εταιρείας Nordwind που εκτελούσε την πτήση Ηράκλειο προς Αγία Πετρούπολη, όπως γράφει το flashnews.gr.

Το αεροσκάφος έκανε "βουτιά" 18.000 ποδιών με αποτέλεσμα ο πιλότος να αποφασίσει την επιστροφή στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου περίπου 40 λεπτά μετά την απογείωση

Ο καθηγητής Dmitry Gavra από την Αγία Πετρούπολη που βρισκόταν στη συγκεκριμένη πτήση περιέγραψε αυτό που βίωσαν οι επιβάτες.

«Ο πιλότος δεν έκανε καμία ανακοίνωση. Το πλήρωμα δεν προσπάθησε να μας καθησυχάσει. Όταν καταλάβαμε ότι επιστρέφουμε στην Κρήτη κανείς δεν μας ενημέρωσε επισήμως. Ακόμα και όταν προσγειωθήκαμε και είδαμε τα οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, το πλήρωμα δεν μας έλεγε τίποτα για ό,τι συνέβη» πρόσθεσε ο καθηγητής.

Όπως ο ίδιος αναφέρει τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στο Airbus της Nordwind άρχισαν να κλαίνε και να υποφέρουν από τους πόνους που προκάλεσε η ξαφνική κάθοδος και η αλλαγή στην πίεση μέσα στην καμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η "βουτιά" συνέβη γιατί ο πιλότος υποχρεώθηκε σε κάθοδο εκτάκτου ανάγκης όταν ανιχνεύθηκε πρόβλημα με την πίεση στην καμπίνα των επιβατών.

«Φίλοι μου παραλίγο να συντριβούμε. Για να είμαι πιο ακριβής βουτήξαμε για περίπου 3χλμ.» έγραψε ένας δεύτερος επιβάτης σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ορισμένοι κατήγγειλαν, δε, ότι παρά την αλλαγή πίεσης οι μάσκες οξυγόνου δεν «κατέβηκαν».

H βλάβη στο αεροσκάφος επισκευάστηκε και η πτήση έγινε κανονικά το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση