GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ιωάννης Μάζης στον ΑΝΤ1: Η επίθεση στο Μάντσεστερ ήταν μία διαστροφή - ΒΙΝΤΕΟ

Ως μία «διαστροφή» αυτών που θέλουν να επιβάλλουν το Ισλαμικό Δίκαιο με μία διεστραμμένη ερμηνεία χαρακτήρισε την επίθεση στο Μάντσεστερ...


Ως μία «διαστροφή» αυτών που θέλουν να επιβάλλουν το Ισλαμικό Δίκαιο με μία διεστραμμένη ερμηνεία χαρακτήρισε την επίθεση στο Μάντσεστερ ο καθηγητής Γεωπολιτικής και οικονομικής Γεωγραφίας Π.Α., Ιωάννης Μάζης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι μία εντελώς διεστραμμένη ερμηνεία του Ισλαμικού Δικαίου που γίνεται από τους συγκεκριμένους ανθρώπους και αντίκειται σε οποιοδήποτε νομικό πλέγμα του ίδιου του Ισλάμ», ανέφερε ο κ. Μάζης σχολιάζοντας την επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, όπου κυρίως το κοινό ήταν παιδιά και έφηβοι.

«Το ίδιο το Ισλάμ για τον ιερό πόλεμο αναφέρει ότι αποκλείονται ως στόχοι οι γυναίκες, τα παιδιά και αυτοί που δεν φέρουν όπλα, όπως και οι ανάπηροι», συμπλήρωσε ο καθηγητής Γεωπολιτικής και οικονομικής Γεωγραφίας Π.Α., Ιωάννης Μάζης και υπογράμμισε: «Συνεπώς και από το Ισλαμικό Δίκαιο να το δούμε το θέμα, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Πρόκειται, δυστυχώς, για μία διαστροφή».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση