GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Η Πρωτομαγιά του 2017 να αποτελέσει αφετηρία δυναμικών εργατικών - λαϊκών αγώνων

«Η Πρωτομαγιά του 2017 να αποτελέσει πραγματική αφετηρία νέων μεγάλων δυναμικών εργατικών - λαϊκών αγώνων ανασύνταξης του κινήματος, για...


«Η Πρωτομαγιά του 2017 να αποτελέσει πραγματική αφετηρία νέων μεγάλων δυναμικών εργατικών - λαϊκών αγώνων ανασύνταξης του κινήματος, για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν την περίοδο της κρίσης» είπε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την εργατική Πρωτομαγιά.

«Να καταργήσουμε όλους τους αντεργατικούς αντιλαϊκούς νόμους, να αποδεσμεύσουμε τη χώρα μας από τις λυκοσυμμαχίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, να διαγράψουμε μονομερώς αυτό το χρέος και βεβαίως να ανοίξουμε το δρόμο της κοινωνικοποίησης, της οργάνωσης της παραγωγής, των υπηρεσιών, όλης της οικονομίας με κεντρικά επεξεργασμένο επιστημονικό σχέδιο. Έτσι ώστε να υπάρξει ευημερία του λαού μας πραγματικά, ενάντια σε πολέμους, με ειρήνη, με την εργατική τάξη, το λαό στην εξουσία» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε:

«Αυτός ο δρόμος και μπορεί και πρέπει να ανοίξει από δω και σήμερα, από δω και πέρα, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Αυτό είναι το κάλεσμα του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση