GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέξας: 21χρονος σκότωσε φοιτήτρια σε κολέγιο πριν αυτοκτονήσει

Ένας νεαρός άντρας πυροβόλησε και σκότωσε μία 20χρονη κοπέλα χθες σε κολέγιο στην περιοχή του Ντάλας στο Τέξας, πριν αυτοκτονήσει, σύ...


Ένας νεαρός άντρας πυροβόλησε και σκότωσε μία 20χρονη κοπέλα χθες σε κολέγιο στην περιοχή του Ντάλας στο Τέξας, πριν αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Το περιστατικό αυτό αιματηρής βίας σε κολέγιο του Τέξας, είναι το δεύτερο που καταγράφεται στην αναφερόμενη πολιτεία, μέσα σε 48 ώρες.

Ο Άντριαν Βίκτορ Τόρες, 21 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε την 20χρονη Τζανίρα Νικόλ Κονζάλεζ μέσα στους χώρους του κολεγίου (North Lake College) που βρίσκεται στο Ίρβινγκ, πριν αυτοκτονήσει, μέσα σε γειτονικό κτίριο.

“Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο θύτης και το θύμα γνωρίζονταν προηγούμενα,” ανέφερε χαρακτηριστικά ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν πλάνα από τον πανικό που προκλήθηκε στους σπουδαστές του κολεγίου, το οποίο βρίσκεται σε από 16 χιλιομέτρων δυτικά της κεντρικής περιοχής του Ντάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση