GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης κοντά στην οικογένεια του 24χρονου Νάσου που έφυγε από τη ζωή

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στον ΠΑΟΚ από την τραγική κατάληξη του Νάσου Κωνσταντίνου. Η ΠΑΕ έστειλε μέσω facebook το δικό της μήνυμα συμπ...


Συγκλονισμένοι είναι όλοι στον ΠΑΟΚ από την τραγική κατάληξη του Νάσου Κωνσταντίνου. Η ΠΑΕ έστειλε μέσω facebook το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του.

Ο Ιβάν Σαββίδης, από την πλευρά του, όταν ενημερώθηκε ζήτησε από τους συνεργάτες του, να βρεθούν κοντά στους συγγενείς του και να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία.

Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε...”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση