GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τον θάνατο 26χρονου - Τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι οι φίλοι του

Σοκ στη Νέα Ιωνία Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 26χρονου Βολιώτη. Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι που κοιμ...


Σοκ στη Νέα Ιωνία Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 26χρονου Βολιώτη. Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι που κοιμόταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ταχυδρόμος", οι φίλοι του άτυχου νεαρού στις 13:30 καλούσαν σε βοήθεια. Ο νεαρός που είχε φιλοξενηθεί σε φιλικό του σπίτι, δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις τους.

Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτης αγωνίας και πανικού. Οι φίλοι του 26χρονου ειδοποίησαν άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Νέας Ιωνίας, που ειδοποιήθηκαν.

Δυστυχώς, όμως, για τον 26χρονο ήταν ήδη αργά. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παγωμένος. Είχε ήδη εκπνεύσει σε άγνωστη στιγμή, ίσως και ώρες πριν τον ανακαλύψουν οι φίλοι του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ταχυδρόμος, η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Άμεσα, οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν τι συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος προχθές το βράδυ έμεινε στο σπίτι των φίλων του. Όλοι μαζί αποφάσισαν να μείνουν στο σπίτι. Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό για την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Χθες το πρωί, οι φίλοι του 26χρονου βγήκαν για διάφορες δουλειές και όταν επέστρεψαν σπίτι πάγωσαν. Ο 26χρονος παρέμενε ακίνητος στο κρεβάτι. Άρχισαν να του φωνάζουν για να ξυπνήσει και να σηκωθεί από το κρεβάτι, όμως εκείνος δεν αποκρινόταν.

Συντετριμμένη η οικογένεια του 26χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον απροσδόκητο χαμό του. Ο νεαρός δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, ώστε η οικογένειά του να ανησυχεί για αυτό και τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας απέρριψε τι ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Η κηδεία του 26χρονου θα γίνει σήμερα στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Λαζάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση