GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον συνέλαβαν επειδή προσπάθησε να σκοτωσει 29χρονο στα Λιμανάκια

Ένας 34χρονος Αλβανός συνελήφθη, στην περιοχή του Γκύζη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορ...


Ένας 34χρονος Αλβανός συνελήφθη, στην περιοχή του Γκύζη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος ενός 29χρονου και μιας 26χρονης, στην περιοχή «Λιμανάκια» της Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Φεβρουαρίου 2017, στην εν λόγω περιοχή, ο δράστης, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, πλησίασαν το ζευγάρι που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του και με την απειλή πιστολιού το ακινητοποίησαν. Αμέσως μετά ασκώντας σωματική βία επιχείρησαν να το ληστέψουν, πυροβολώντας ταυτόχρονα προς το αυτοκίνητο.

Ο 29χρονος προσπάθησε να τους απωθήσει και τότε ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι. Στη συνέχεια τους απέσπασαν χρήματα, ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός εκ των δραστών, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Γκύζη και συνελήφθη. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος. Σημειώνεται, ότι ο 34χρονος είχε συλληφθεί και παλαιότερα για κλοπή.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση