GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της 29χρονης από το Μενίδι

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, η αδελφή της 29χρονης που είχε εξαφανιστεί από το Mενίδι και επέστρεψε στο...


Με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, η αδελφή της 29χρονης που είχε εξαφανιστεί από το Mενίδι και επέστρεψε στο σπίτι της τα ξημερώματα της Δευτέρας έπειτα από 20 ημέρες, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στις έρευνες και ήταν δίπλα στην οικογένεια στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών μετά την επιστροφή της είναι ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολλή αγάπη.

Αναλυτικά όσα έγραψε η αδελφή της 29χρονης:

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδελφής μου, άλλα και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή άλλα πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολλή αγάπη! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση