GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για την 29χρονη μητέρα που εξακολουθεί να αγνοείται

Για ένατη ημέρα συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας από το Μενίδι, που φέρεται να έφυγε από το σπίτι της, μόλις ...


Για ένατη ημέρα συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας από το Μενίδι, που φέρεται να έφυγε από το σπίτι της, μόλις ο σύζυγός της αποκοιμήθηκε.

Η Αστυνομία, τα αδέλφια της, φίλοι και εθελοντές συνεχίζουν να ψάχνουν τη μητέρα τριών παιδιών, με γνωστούς του ζευγαριού να υποδεικνύουν στις Αρχές να ψάξουν στο υδραγωγείο του Μόρνου.

Στις έρευνες συμμετέχει και ο σύζυγός της, για τον οποίο οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ασκούσε βία στην εξαφανισμένη γυναίκα. "Δεν έχουμε κανένα νέο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Ψάχνω" δήλωσε ο νεαρός άνδρας και πρόσθεσε: "Με κατηγορούν χωρίς να έχω κάνει τίποτα".

Ο σύζυγός της είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου, πριν εξαφανιστεί. "Πήγα τα παιδιά στο σχολείο κι όταν γύρισα, έκανε δουλειές. Έκλεισα για 10 λεπτά τα μάτια μου και όταν ξύπνησα έχει εξαφανιστεί χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά, λεφτά, αυτοκίνητο" είχε πει χαρακτηριστικά ο σύζυγός της 29χρονης. Ο ίδιος συμμετέχει στις έρευνες και όπως λέει τον κατηγορούν επειδή είναι ο τελευταίος που την είδε: όλοι κατηγορούν εμένα , όλοι. Κι αυτό, επειδή εγώ την είδα τελευταίος.

"Εγώ πιστεύω ότι η αδελφή μου θα βρεθεί ζωντανή και θα γυρίσει πίσω στα παιδιά της που την περιμένουν με αγωνία" λέει η αδελφή της η οποία αποκάλυψε ότι τα τρία ανιψάκια της, κλαίνε και ζητούν συνεχώς τη μητέρα τους.

Πηγή: Star press

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση