GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ "βούλιαξε" τα χρηματιστήρια κι ο Ζούκερμπεργκ έχασε 2 δισεκατομμύρια

Οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δεν είναι οι μόνοι που περνούν δύσκολη εβδομάδα εξαιτίας του Αμερικανού Προέδρου. Η υπό έρευνα υπόθεση...


Οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δεν είναι οι μόνοι που περνούν δύσκολη εβδομάδα εξαιτίας του Αμερικανού Προέδρου. Η υπό έρευνα υπόθεση ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ του επιτελείου Τραμπ και Ρώσων αξιωματούχων "γκρέμισε" το αμερικανικό χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα πολλοί Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι να γίνουν λίγο… φτωχότεροι.
Υπολογίζεται πως οι πεντακόσιοι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχασαν συνολικά 35 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο την Τετάρτη, μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος είναι και ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, με περιουσία 62,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Ζούκερμπεργκ έχασε την Τετάρτη 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς η μετοχή του Facebook υποχώρησε κατά 3,3% σε μία ημέρα που ο Nasdaq κατέγραψε τη χειρότερη ημερήσια πτώση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση