GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καύσωνας με 35 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο

Κύμα καύσωνα αναμένεται να περάσει από το λεκανοπέδιο της Αττικής το Σάββατο καθώς η θερμοκρασία θα αγγίξει ακόμα και τους 35 βαθμούς...


Κύμα καύσωνα αναμένεται να περάσει από το λεκανοπέδιο της Αττικής το Σάββατο καθώς η θερμοκρασία θα αγγίξει ακόμα και τους 35 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 

Η θερμοκρασία ωστόσο θα σημειώσει ελαφρά πτώση την Κυριακή, οπότε θα είναι σαφώς βελτιωμένη η εικόνα του καιρού. 

 

Πιο αναλυτικά:

 

Σάββατο 13-05-2017


καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια με πιθανότητα σποραδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νοτιά οπού θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα (στα ανατολικά ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 35 βαθμούς).

Κυριακή 14-05-2017


Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι η καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιά πελάγη πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση