GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της μητέρας της 36χρονης μεσίτριας: "Την πίεζε ο γιατρός"

Στην ανακρίτρια προσήλθε σήμερα για να καταθέσει η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιατρό που...


Στην ανακρίτρια προσήλθε σήμερα για να καταθέσει η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιατρό που εργαζόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ενώπιον της ανακρίτριας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος πίεζε την κόρη της να κάνει τη χειρουργική επέμβαση ενώ ανέφερε ότι στην προηγούμενη επέμβαση που είχε υποβληθεί είχε αργήσει να «ξυπνήσει» από τη νάρκωση. «Ήθελα να πάω κι εγώ μαζί της για την επέμβαση επειδή την προηγούμενη φορά είχε αργήσει να ξυπνήσει. Ομως η κόρη μου είπε ότι αυτή τη φορά δεν θα είχε νάρκωση η επέμβασή της» είπε η μητέρα της 36χρονης.

Επίσης όπως είπε «είναι πεπεισμένη ότι ο 38χρονος γιατρός είναι αυτός που σκότωσε την κόρη της» για την οποία όπως είπε «ήταν αφοσιωμένη στο σύζυγο και τα παιδιά της».

Ο 38χρονος γιατρός ο οποίος μετά την απολογία του έχει προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σημειώνοντας ότι «κάποιος τον παγίδευσε» ενώ αναφέρει ότι «μπορεί να το έκανε κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που είχε δείξει γι’ αυτή τη γυναίκα».

Πηγή: dailythess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση