GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτό έγκλημα στο Βόλο - Νεκρός 37χρονος

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Βόλου από το φρικτό έγκλημα που έγινε χθες τα ξημερώματα, με θύμα έναν 37χρονο άνδρα, για τον θάνα...


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Βόλου από το φρικτό έγκλημα που έγινε χθες τα ξημερώματα, με θύμα έναν 37χρονο άνδρα, για τον θάνατο του οποίου εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο της αδελφοκτονίας. 

Το έγκλημα έγινε στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου, όπου το θύμα ζούσε μαζί με τον 41χρονο αδελφό του, η εμπλοκή του οποίου εξετάζεται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. 

Νωρίς χθες το πρωί, οι γείτονες βρήκαν το πτώμα του 37χρονου άνδρα στην αυλή του σπιτιού και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, ο θάνατος του 37χρονου προήλθε από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο με χτυπήματα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι και εν συνεχεία η σορός σύρθηκε εκτός σπιτιού, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη, η οποία κλήθηκε από τους άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι έρευνες της αστυνομίας, από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον αδελφό του θύματος, με τον οποίο διέμεναν μαζί, καθώς αφενός δεν ακούστηκαν φωνές από τα γύρω σπίτια, αφετέρου τα δύο αδέλφια, καυγάδιζαν συχνά, όπως αναφέρουν περίοικοι, με αποτέλεσμα το θύμα πολλές φορές να αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια και σε χώρους έξω από το σπίτι, που τον κλείδωνε ο αδελφός του.
Τα δύο αδέλφια έχουν χάσει τους γονείς τους και διαμένουν στο πατρικό τους σπίτι, το θύμα ήταν άεργος, ενώ ο αδελφός του εργαζόταν περιστασιακά.

Από την πρώτη στιγμή τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις προσπάθειες, δεν έχει ομολογήσει, κάτι όμως που εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση