GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκίνηση για την Μυρτώ που παίρνει εξιτήριο έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας - ΦΩΤΟ

Έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της κ...


Έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.
Η Μυρτώ, το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια κακοποίησή της από νεαρό Πακιστανό, ενώ έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της στο νησί της Πάρου τον Ιούλιο του 2012, θα βρεθεί και πάλι κοντά στους δικούς της ανθρώπους.
Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.
Τους τελευταίους 40 μήνες η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS.

Σήμερα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS, σε ειδική τελετή τίμησαν την Μυρτώ.
Στη γιορτή βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «40 μήνες πριν στο Κέντρο «Animus», πήγα ως Υπουργός την Μυρτώ, σήμερα γιορτάσαμε την πρόοδο και την έξοδο της», έγραψε στο twitter του.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «ζήσαμε την τραγωδία με τη Μυρτώ, όλη η Ελλάδα πιστεύω έκλαψε. Την εποχή της θητείας μου είχε ξεκινήσει η νοσηλεία της εδώ στο animus, ολοκληρώθηκε η προσπάθεια αυτή και θέλω να είμαι παρών σ’ αυτή την ανθρώπινη στιγμή.
Δυστυχώς το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα σε πάρα πολλά σημεία και μέσα στη κρίση, βρίσκεται πάρα πολύ πίσω. Πιστεύω ότι όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση θα υπάρχουν αυτές οι αδυναμίες».
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος συγκινημένος χάρισε στην Μυρτώ ένα συμβολικό δώρο... για το ξεκίνημα μια νέας ευλογημένης ζωής.

Ο κ. Κατσιαντώνης μίλησε για μια πραγματική μαχήτρια , που δε λύγισε στις δύσκολες δοκιμασίες που της επιφύλαξε η ζωή, αντιθέτως βγήκε νικήτρια μετά από τη χρόνια και επώδυνη αποθεραπεία της σε μια άριστα στελεχωμένη και εξοπλισμένη μονάδα αυξημένης φροντίδας του Animus, και τώρα είναι έτοιμη να 'ανοίξει τα φτερά της" και να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της μακριά από τους εφιάλτες του παρελθόντος.
Με μια... ζεστή αγκαλιά προς την Μυρτώ ο Γιώργος Κατσιαντώνης θέλησε να της ευχηθεί να είναι δυνατή, όπως απέδειξε περίτρανα σε όλους μας τόσα χρόνια, ενώ της έδωσε ένα χρυσό σταυρό για να φορέσει στο λαιμό της για να τη συντροφεύει στο ταξίδι επιστροφής... στην πατρίδα και στην ευτυχία, με γρήγορη πρόοδο στην υγεία της και στη ζωή της... λέγοντας της χαρακτηριστικά...." να είσαι ευλογημένη κορίτσι μου... αυτός ο Σταυρός θα είναι φύλακας-άγγελος σου στη νέα σου ζωή, και θα σε προστατεύει από κάθε κακουχία...".

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση