GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη δίνη του καύσωνα η Ελλάδα - Σε ποια πόλη ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 40 βαθμούς

Ο πρώτος μίνι καύσωνας που χτύπησε τη χώρα σήμερα, ώθησε τον κόσμο στις παραλίες. Στην περιοχή του Άργους μάλιστα, η θερμοκρασία άγγιξε ...


Ο πρώτος μίνι καύσωνας που χτύπησε τη χώρα σήμερα, ώθησε τον κόσμο στις παραλίες. Στην περιοχή του Άργους μάλιστα, η θερμοκρασία άγγιξε τους… 40.1 βαθμούς Κελσίου!

Το υπουργείο Υγείας, εξαιτίας της απότομης ανόδου της θερμοκρασίας έδωσε οδηγίες για την πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών.

Με εγκύκλιό του ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος, αναφέρει ότι οι δημόσιες υπηρεσίες της χώρας θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών, από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Επισημαίνεται, ότι οι Δήμοι πρέπει να συμμετάσχουν στη συνολική προσπάθεια, μεριμνώντας εγκαίρως για την οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό και γενικότερα να συνεργαστούν με τις Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων για την ενημέρωση του κοινού και για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση