GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο 43χρονος λέκτορας που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του και της γιαγιάς της με αρσενικό - ΒΙΝΤΕΟ

Σε δίκη παραπέμπεται ο 43χρονος λέκτορας του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό την 34χρονη σύζυγό του και την ηλικιωμένη ...


Σε δίκη παραπέμπεται ο 43χρονος λέκτορας του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό την 34χρονη σύζυγό του και την ηλικιωμένη γιαγιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό του βουλεύματος που τον στέλνει ενώπιον της δικαιοσύνης, είναι ότι η εξωσυζυγική του σχέση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να σκοτώσει τη σύζυγό του, όπως κατηγορείται.

Ο ίδιος είχε από την αρχή αρνηθεί την ανάμιξή του στο θάνατο των δύο γυναικών, επισημαίνοντας ότι και ο ίδιος είχε μολυνθεί με βαρέα μέταλλα.

Όπως επιβεβαίωσε η μητέρα του λέκτορα, ο ίδιος έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με μια 24χρονη Ρωσίδα, την οποία γνώρισε ως φοιτήτρια πριν από τον θάνατο της συζύγου του.

Από την πρώτη στιγμή, οι συγγενείς της άτυχης 34χρονης προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τις συνθήκες που οδήγησαν την ίδια και τη γιαγιά της στον θάνατο.

Ο 43χρονος λέκτορας, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», μέσα από τη φυλακή, υποστήριξε ότι είναι αθώος και πως θα υποβάλει εκ νέου αίτημα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση