GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον... αέρα 465.000 «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια

Νέο σήμα κινδύνου για τα «κόκκινα» δάνεια και τους αργούς ρυθμούς με τους οποίους αυτά μειώνονται, έκρουσαν οι ειδικοί της αγοράς στο χ...


Νέο σήμα κινδύνου για τα «κόκκινα» δάνεια και τους αργούς ρυθμούς με τους οποίους αυτά μειώνονται, έκρουσαν οι ειδικοί της αγοράς στο χθεσινό συνέδριο «12ο RED Business Forum».
Ειδικά ο υποδιοικητής της ΤτΕ, Θ. Μητράκος, εμφανίστηκε απαισιόδοξος και για τη γενικότερη ρευστότητα που μπορεί να διαχυθεί στην αγορά: "Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι τα επόμενα τρίμηνα, ίσως και τα επόμενα 1 με 2 χρόνια το εγχώριο τραπεζικό σύστημα θα μπορέσει να επιτελέσει το έργο του, τη χρηματοδότηση των επενδύσεων", ανέφερε, τονίζοντας πως σήμερα τα κριτήρια είναι πολύ πιο αυστηρά και τα επιτόκια υψηλά.
Δίνοντας στοιχεία για την εικόνα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, αίσθηση προκάλεσε η εκτίμηση ότι στα στεγαστικά τα επισφαλή αφορούν το 41,1%. Δηλαδή 465.000 νοικοκυριά στην Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή με επισφαλές στεγαστικό δάνειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση