GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα ζητήσει η οικογένεια του 52χρονου βιαστή - ΒΙΝΤΕΟ

Κανένα δικαιολογητικό για την κατάσταση της όρασης του δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης. Ο προϊστάμενος τη...


Κανένα δικαιολογητικό για την κατάσταση της όρασης του δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης.
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών πάντως, Ηλίας Ζαγοραίος ,διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο κατηγορούμενος με ανάρτηση του στα social media, ποτέ και από ποιον του χορηγήθηκε. Ο εισαγγελέας ζητά να μάθει ποιες αρχές το χορήγησαν, πότε, ποιοι γιατροί υπογράφουν.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τις αμέσως επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον πατέρα του κατηγορούμενου, η οικογένεια θα ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του 52χρονου με κατ’ οίκον περιορισμό ή ακόμη και να ενταχθεί και στο καθεστώς με το βραχιολάκι.
Θα επικαλεστούν λόγους υγείας και συγκεκριμένα την αναπηρία του.
Ο πατέρας του 52χρονου είπε στον ΑΝΤ1 ότι τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια ήταν είχε αλλάξει συμπεριφορά όταν έχασε την όραση και στο δεύτερο μάτι του.
Κλείστηκε στον εαυτό του και καθόταν μέρα και νύχτα μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση