GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας» λέει ο 52χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη. Σύμφωνα με τ...


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του Ελευθέριο Ειρηνάκη, ο οποίος διορίστηκε αυτεπαγγέλτως από τις αρχές, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε ήταν με τη συναίνεση της κοπέλας.
Ο κ. Ειρηνάκης υποστηρίζει ότι ο 52χρονος έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του. Υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για το ποσοστό τυφλότητας καθώς δεν είχε μαζί του τα σχετικά έγγραφα από την ΚΕΠΑ.
Όπως λέει, μπορεί να κινείται με βάση τις σκιές και το φως. Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα, ενώ τις κάμερες στο σπίτι τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται.
«Ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας κι αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του. Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση», αναφέρει ο κ. Ειρηνάκης.
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών πάντως, Ηλίας Ζαγοραίος ,διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο κατηγορούμενος με ανάρτηση του στα social media, ποτέ και από ποιον του χορηγήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση