GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για βιασμό κατά συρροήν, αρπαγή και άλλα αδικήματα ο 52χρονος στη Δάφνη

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα είναι ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κράτησε σε ομηρεία, βασάνισε και βίασε...


Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα είναι ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κράτησε σε ομηρεία, βασάνισε και βίασε νεαρή φοιτήτρια στο σπίτι του, στη Δάφνη. Ο 52χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως είχε σχέσεις με την κοπέλα την οποία απελευθέρωσαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα – κολαστήριο και την βρήκαν «εξαιρετικά κακοποιημένη».

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος, βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κοπέλα βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του.

Νωρίτερα, την ώρα που περνούσε το κατώφλι της Ευελπίδων επικαλέστηκε το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του και ισχυρίστηκε πως η νεαρή φοιτήτρια ήταν με τη θέληση της στο σπίτι του. Σε ερώτηση δε γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί…Είμαι 95% ΑΜΕΑ. Σχέσεις είχαμε με την κοπέλα».

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

-Βιασμό κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα)

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν, δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του ωστόσο δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Η αστυνομία άρχισε να αναζητεί την νεαρή φοιτήτρια μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς της το πρωί της περασμένης Πέμπτη όταν ανήσυχοι ήρθαν στην Αθήνα, από την επαρχία, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με το παιδί τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση