GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην σύντροφος 52χρονου: Δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά

Η πρώην σύντροφος του 52χρονου στη Δάφνη, η 47χρονη Ιωάννα, μίλησε για τη σχέση που είχε με τον 52χεονο βασανιστή και βιαστή της 20ψρ...


Η πρώην σύντροφος του 52χρονου στη Δάφνη, η 47χρονη Ιωάννα, μίλησε για τη σχέση που είχε με τον 52χεονο βασανιστή και βιαστή της 20ψρονη φοιτήτριας στη Δάφνη.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2009 και τελείωσε το 2014, εξαιτίας των προστριβών και των διαφωνιών τους.

Η Ιωάννα σοκαρίστηκε όταν άκουσε τις κατηγορίες και τις φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος. «Εννέα χρόνια μαζί, δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά» λέει στο Πρώτο Θέμα και αναφέρει ότι είχαν πιαστεί στα χέρια μια φορά, όταν χώριζαν.

Κάμερες στο σπίτι δεν υπήρχαν, όσο η γυναίκα ζούσε μαζί του.

Όπως σημειώνεται κάποια στιγμή πήγε να του ζητήσει βοήθεια στο σπίτι του. «Κάποια στιγμή είδα ότι φόραγε γυαλιά που είχαν κάμερα στη μέση. Μάλιστα, επειδή βριστήκαμε, μου είπε ‘πρόσεχε, τα καταγράφω όλα’», ανέφερε.

Για τον δράστη, η 47χρονη πρώην σύντροφός του αποκαλύπτει ότι δούλευε με συμβάσεις στον Δήμο Δάφνης κι ότι έφτιαχνε και υπολογιστές στο σπίτι.

Λέει πως «γεννήθηκε τυφλός από το ένα μάτι. Πριν 4 χρόνια απώλεσε σε μεγάλο βαθμό την όραση κι από το άλλο. Έπαθε κάτι σαν αιμάτωμα και πήγαινε στο Οφθαλμιατρικό για ενέσεις, γιατί μάζευε υγρό. Όταν τα χαλάσαμε, έβλεπε θαμπά, θολά».

«Αυτό με τις σκιές το απέκτησε όταν χειροτέρεψε η κατάστασή του, διότι η θεραπεία που έκανε με τις ενέσεις ήταν για κάποιο διάστημα. Μετά πήγε και πήρε την αναπηρική σύνταξη. Έτσι μου είχε πει» εξηγεί η 47χρονη, στο Πρώτο Θέμα.

Παρά την τύφλωση, ο 52χρονος χρησιμοποιούσε κανονικά υπολογιστή. «Έπαιζε τα παιχνίδια του, τα είχε φτιάξει σε μεγέθυνση, φόραγε γυαλιά. Μπορούσε να στείλει μηνύματα με μεγάλα γράμματα».

Η 47χρονη έχει στο στήθος της ένα τατουάζ με δυο καρδιές και το όνομά της, με το όνομα του 52χρονου. Σφραγίζει, όπως λέει η ίδια, τα 9 χρόνια που πέρασαν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση