GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλος της κίνησης των 53 παραιτήθηκε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

ΡΤην παραίτησή του από μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ο Χάρης Γολέμης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες  παραιτήθηκε και από επικεφαλής...


ΡΤην παραίτησή του από μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ο Χάρης Γολέμης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες  παραιτήθηκε και από επικεφαλής του κομματικού Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς.
Ο Χάρης Γολέμης με την επιστολή που απέστειλε στην ηγεσία του κόμματος εκφράζει την πλήρη διαφωνία του με την ακολουθούμενη πολιτική και τη συμφωνία με τους δανειστές.
Είναι μέλος της Κίνησης των 53 και μετά την παραίτησή του από τα κομματικά αξιώματα παραμένει απλό μέλος του κόμματος.

1 σχόλιο

  1. Αντε Ραγιάδες Κακομοιριά Αποικιοκρατούμενη!

    Στους Μαστουρωμένους Τουρκαλβανούς Σου Alex μπορείς να τους λές ότι ψέματα θέλεις από ότι είσαι Αριστερός έως ο Σωτήρας ο Θεός πάρε και τους Ράσπουτιν δίπλα σου και είσαι κομπλέ!

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΚΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΆΓΡΙΑ!

    ΧΑΦΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ!

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΌΣΟ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ - ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!






    .... και συ Ρέ Σκατοβουτυρόπαιδο Πολιτική ΚΟΥΛΑ Kyriakouli ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ...ΣΟΥ! Ξενόφερτα καλλιτεχνικά μοντέρνα Ναζιστάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση