GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στινγκ πουλάει το σπίτι του έναντι 56 εκατ. δολαρίων

Προς πώληση, έναντι 56 εκατ. δολαρίων, έχουν βγάλει το διαμέρισμά τους ο Στινγκ και η σύζυγός του Τρούντι Στάιλρ, που βρίσκεται στο δ...


Προς πώληση, έναντι 56 εκατ. δολαρίων, έχουν βγάλει το διαμέρισμά τους ο Στινγκ και η σύζυγός του Τρούντι Στάιλρ, που βρίσκεται στο δυτικό Σέντραλ Παρκ.

Το ζευγάρι αγόρασε το διαμέρισμα το 2008 καταβάλλοντας περίπου 26 εκατ. δολάρια και ο λόγος της πώλησης είναι γιατί θέλουν να μετακομίσουν στα νότια του Σέντραλ Παρκ, όπου έχουν ήδη αγοράσει ένα διαμέρισμα.

Το σημείο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που είναι προς πώληση θεωρείται από τα πιο κοσμοπολίτικα. Το ρετιρέ καταλαμβάνει τον 16ο και τον 17ο όροφο και ξεπερνάει τα 1.500 τμ.

Το διώροφο ρετιρέ έχει τρία υπνοδωμάτια με πέντε μπάνια, διαθέτει μια κύρια σουίτα με δύο dressing room και δύο μπάνια, το ένα εκ των οποίων, από την μπανιέρα, έχει θέα στο Σέντραλ Παρκ.

Τα δωμάτια είναι σε ήπιους τόνους και διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που διέθετε το σπίτι τους στον αριθμό 88 του δυτικού Σέντραλ Παρκ, το οποίο πούλησαν το 2010 για 19 εκατ. δολάρια.

Επιπλέον, το εν λόγω διαμέρισμα, που βρίσκεται στον αριθμό 15, διαθέτει μία μεγάλη κουζίνα με δύο ψυγεία, τέσσερις φούρνους και τρία πλυντήρια πιάτων.

Ακόμα διαθέτει μία θερμαινόμενη βεράντα 122 τμ που προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα από έναν θόλο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κτίριο που παρέχει πολλές ανέσεις μεταξύ των οποίων βιβλιοθήκη, αίθουσα προβολής, κελάρι κρασιών, εστιατόριο και γυμναστήριο, με αποτέλεσμα τα κοινόχρηστα του σπιτιού να ξεπερνούν τις 10.000 δολάρια μηνιαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση