GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η 60χρονη Κιμ Καρτάλ δεν είναι έτοιμη για ρόλους της ηλικίας της

Η Κιμ Κατράλ έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», ως Σαμάνθα Τζόους, μία ώριμη γυναίκα...


Η Κιμ Κατράλ έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», ως Σαμάνθα Τζόους, μία ώριμη γυναίκα, ιδιαιτέρως ερωτική. Όμως, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της, το Χόλιγουντ εξακολουθεί να μη σαγηνεύεται από τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.
Η 60χρονη Αγγλο-καναδή ηθοποιός δήλωσε στο ΒΒC ότι δεν την ενδιαφέρει να παίξει στερεότυπους ρόλους λόγω της ηλικίας της.
«Δεν είμαι έτοιμη να υποδυθώ γκροτέσκο ρόλους. Μπορεί να με σκέφτονται ως μία πολύ, πολύ ηλικιωμένη γυναίκα, 60 στα 61 φέτος, που δεν είμαι και δεν αισθάνομαι έτσι. Γι’ αυτό και πλέον δεν εξαρτώμαι επαγγελματικά από το Χόλιγουντ. Για το λόγο αυτό έγινα παραγωγός», δήλωσε η Κατράλ.
Πάντως τόνισε ότι παρά το προφίλ πάνω στο οποίο «χτίστηκε» η καριέρα της, η ίδια δεν αισθάνθηκε πίεση ώστε να διατηρήσει τη νεανική της εμφάνιση.
«Εάν θέλω να φαίνομαι με ένα συγκεκριμένο τρόπο τότε αυτό το κάνω για μένα. Δεν το κάνω για τη δουλειά μου, αλλά επειδή αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα», εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση