GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα 6χρονης: «Λέει ψέματα για τον φόνο της Στέλλας»

«Είμαστε ήδη απέναντί του. Σήμερα η σύζυγός του θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο κατηγορούμενος δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογι...


«Είμαστε ήδη απέναντί του. Σήμερα η σύζυγός του θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο κατηγορούμενος δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», λέει στο «Έθνος» ο δικηγόρος της μητέρας της 6χρονης Στέλλας, της γυναίκας που μπήκε στο νοσοκομείο για επέμβαση χολής και όταν βγήκε, έμαθε ότι ο σύζυγός της είχε σκοτώσει το παιδί τους και το είχε πετάξει στα σκουπίδια.

Η επίσκεψη που έγινε προχθές στη ΓΑΔΑ, όχι για να συναντήσει τον σύζυγό της, αλλά για να πάρει κάποια πράγματα από τα κατασχεθέντα μετά την έρευνα στο σπίτι, ήταν τραγική. Η γυναίκα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό και την αγανάκτησή της, ξεσπώντας σε κραυγές. Σε ερωτήσεις ανθρώπων από το περιβάλλον της εάν είχε αντιληφθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στον σύζυγό της ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, επειδή ακούστηκε ότι ο 61χρονος θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προτίθεται μέσω του συνηγόρου της να ορίσει και η ίδια τεχνικούς συμβούλους για να αποκαλυφθεί η αλήθεια: Ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας που να τον οδηγήσει σε αυτή την αποτρόπαιη ενέργεια. Το αντικαταθλιπτικό χάπι που έπαιρνε ο κατηγορούμενος δεν θα μπορούσε επ' ουδενί να τον οδηγήσει σε μια τέτοια πράξη.

Η κηδεία της μικρής Στέλλας θα γίνει σήμερα εκτός Αθηνών, ενώ δεν αποκλείεται και η μητέρα με τον δίδυμο αδελφό της Στέλλας να φύγουν από την Αττική.

Το μικρό αγοράκι βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού ενημερώθηκε ότι η Στέλλα έχει πάει στον... ουρανό. Δεν γνωρίζει όμως ποιο χέρι την οδήγησε εκεί. Αυτό είναι που προσπαθεί να αποφύγει η οικογένεια, αυτός είναι ίσως και ο λόγος που η γυναίκα σκέφτεται να εγκαταλείψει το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα και να φύγει εκτός Αθηνών. «Σήμερα είναι εύκολο να πει κανείς ένα ψέμα στον αδελφό της Στέλλας», λέει στο «Έθνος» πρόσωπο της οικογένειας. «Όταν όμως μεγαλώσει, πώς θα έρθει αντιμέτωπο με την αλήθεια;»... Τα δύο αδέλφια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους, με τη μητέρα να έχει τώρα να αντιμετωπίσει δύο δεινά: Τον χαμό της μικρής και το μεγάλωμα του γιου της χωρίς την αδελφή του και κρατώντας ένα μεγάλο μυστικό.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση