GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ τον Απρίλιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Απρίλιο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα...


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Απρίλιο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 25 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι, με 20 ευρώ κέρδισε 3.719,09 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από τη Bundesliga και την Premier League και μάλιστα εισέπραξε επιπλέον κέρδη 485,10 ευρώ μέσω του Mega Booster.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, εδώ το ζεις παραπάνω

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν πλέον τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τέσσερις προωθητικές ενέργειες, το Mega Booster, το Super Παρολί, τη Super List και τα Ματς του Κουπονιού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Το MegaBooster δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» ακόμη και να διπλασιάσουν τα κέρδη τους, επιλέγοντας από τρεις αγώνες και πάνω στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Champions League και το Europa League.

Τα SuperParoli δίνουν επιπλέον κέρδη σε προεπιλεγμένα στοιχήματα από το «Πάμε Στοίχημα». Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Η SuperList περιλαμβάνει τους κορυφαίους αγώνες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στους οποίους προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις.

Τα Ματς του Κουπονιού προσφέρουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα επιλεγμένων αγώνων τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση