GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός σε τροχαίο ο 7χρονος Νίκος στην Κρήτη

Από τη μία στιγμή στην άλλη, δύο γονείς και τα δύο τους παιδιά (ηλικίας 9 και 13 ετών) είδαν να χάνεται το 7χρονο αγγελούδι της οικογ...


Από τη μία στιγμή στην άλλη, δύο γονείς και τα δύο τους παιδιά (ηλικίας 9 και 13 ετών) είδαν να χάνεται το 7χρονο αγγελούδι της οικογένειας.

Πρόκειται για το τραγικό συμβάν που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε δρόμο ανάμεσα στις Βασιλειές και τις Αρχάνες και από το οποίο βρήκε φριχτό θάνατο, ένα 7χρονο παιδί, ο Νίκος.

Τα όσα περιγράφει στο ekriti.gr αστυνομικός που έχει σαφή εικόνα για το περιστατικό είναι συγκλονιστικά.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα. Οι δύο γονείς και στα πίσω καθίσματα τα τρία παιδιά της οικογένειας, ανάμεσα τους και το 7χρονο αγόρι. Η οικογένεια επέστρεφε από τον γιατρό όπου είχε πάει τον μικρό Νίκο για τις καθιερωμένες φυσιοθεραπείες που έκανε καθώς γεννήθηκε τετραπληγικό. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είχε αρχίσει να ανταποκρίνεται ικανοποιητικά και είχε αρχίσει να δυναμώνει.

Σύμφωνα τα όσα περιγράφει η αστυνομική πηγή, τα παιδιά στο πίσω κάθισμα είχαν ξεκινήσει κάποιο παιχνίδι μεταξύ τους κατά το οποίο πείραζε το ένα το άλλο. Ο μικρός Νίκος έδειχνε χαρούμενος που μπορούσε έστω να κουνήσει το χέρι του και να παίξει με τα αδέλφια του. Δυστυχώς όμως, το παιχνίδι στάθηκε μοιραίο και είχε ως συνέπεια την τραγωδία που ακολούθησε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην Αστυνομία ο πατέρας ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο, ο 7χρονος γιος του είχε κατά κάποιο τρόπο ανέβει πάνω σε ένα από τα δύο αδέλφια του με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του σώματος του να έχει βγει έξω από το παράθυρο.

Ο οδηγός και πατέρας των παιδιών, προσπάθησε με το δεξί του χέρι να συνετίσει κατά κάποιο τρόπο τα παιδιά που έπαιζαν και να τραβήξει προς τα μέσα το σώμα του 7χρονου αγοριού. Μία λάθος κίνηση όμως ήταν αρκετή. Το αριστερό χέρι του πατέρα γλιστράει πάνω στο τιμόνι και το αυτοκίνητο ακολούθησε μία λάθος πορεία η οποία σταμάτησε όταν το όχημα έπεσε σε γκρεμό 3,5 περίπου μέτρων.

Δυστυχώς δεν είχε προλάβει να τραβήξει μέσα τον γιο του με αποτέλεσμα όταν το ΙΧ βρέθηκε στο γκρεμό, να καταπλακώσει το μικρό αγόρι το οποίο βρισκόταν το μισό έξω από αυτό αυτοκίνητο.

Οι σκηνές που ακολούθησαν, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο αστυνομικός, ήταν δραματικές.

Ο πατέρας ο οποίος κατάφερε να βγει γρήγορα από το μοιραίο αυτοκίνητο πήρε στα χέρια του τον γιο του και μέσα στον πανικό του ξεκίνησε να περπατάει προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από όποιον έβρισκε στον δρόμο του.

Περπάτησε για πολλή ώρα, λένε οι πληροφορίες, ώσπου διένυσε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου είχε πέσει το αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα όμως, ένα από τα άτομα που είχαν μείνει πίσω και που ευτυχώς δεν είχαν πάθει ούτε γρατζουνιά, ειδοποίησαν έναν οικογενειακό τους φίλο ο οποίος συνάντησε κάποια στιγμή τον πατέρα με τον 7χρονο Νίκο. Τους βοήθησε να πάνε σε άλλη σημείο του δρόμου έτσι ώστε να τους βρει το ΕΚΑΒ το οποίο τους εντόπισε μετά από λίγη ώρα. Οι διασώστες, ια αρκετή ώρα προσπαθούσαν να κρατήσουν στη ζωή το μικρό παιδί, όμως ο 7χρονος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οι γιατροί του οποίου είχαν ενημερωθεί και περίμεναν στην έξοδο το ασθενοφόρο.

Σκέψεις ότι "ίσως να μην ήταν… τροχαίο"

Λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν οι πληροφορίες που έφθαναν έλεγαν ότι οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν έβρισκαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες σκέψεις όπως αυτή του ότι μπορεί να μην… πρόκειται για ένα απλό τροχαίο.

Αυτό έχει εξήγηση, λέει αστυνομικός ο οποίος συμπληρώνει ότι «αυτό έγινε γιατί ο πατέρας με το παιδί του, είχε απομακρυνθεί αρκετά από το σημείο όπου είχε πέσει το όχημα κι αυτό το έκανε γιατί προσπαθούσε να βρει βοήθεια προκειμένου να σώσει τον γιο του. Λίγο αργότερα μας υπέδειξε το ακριβές σημείο και το εντοπίσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση