GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Anonymous προειδοποιούν: Ετοιμαστείτε για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα νέο μήνυμα τους οι Anonymous προειδοποιούν τον κόσμο να ετοιμαστεί για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο εν μέσω των αυξανόμενων εντάσ...


Σε ένα νέο μήνυμα τους οι Anonymous προειδοποιούν τον κόσμο να ετοιμαστεί για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας.
Στο βίντεο που ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο YouTube οι Anonymous, υπό τον τίτλο "They are preparing for what comes next... (WW3 2017-2018)", ένας άνδρας που φορά μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes εξηγεί πώς οι ενέργειες των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.
"Όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκόσμιους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτήν τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το μέλος των Anonymous και προσθέτει.
"Προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται στη συνέχεια. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε".
Δείτε το βίντεο:


Πηγή: Mirror
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Anonymous Official

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση