GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεπόρτερ του BBC πιάνει κατά λάθος το στήθος γυναίκας και εκείνη τον χτυπά

Ο δημοσιογράφος του BBC Ben Brown, δέχτηκε σε απευθείας σύνδεση ένα χτύπημα από μια γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο όπου συν...


Ο δημοσιογράφος του BBC Ben Brown, δέχτηκε σε απευθείας σύνδεση ένα χτύπημα από μια γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο όπου συνομιλούσε με έναν πολιτικό αναλυτή, εξαιτίας μια πραγματικά άβολης στιγμής. 

Οι δύο συνομιλητές έκαναν μία συζήτηση σε ζωντανή μετάδοση για το πρόγραμμα του κόμματος των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν, όταν μία γυναίκα, μάλλον ψηφοφόρος του κόμματος, διέκοψε την κουβέντα. Ο Μπράουν για να τη βγάλει εκτός πλάνου έκανε μία κίνηση με το χέρι του χωρίς να κοιτά καλά… που ακουμπάει, σπρώχνοντάς την από το στήθος. Η γυναίκα εκνευρίστηκε και καθώς έφευγε, χτύπησε τον δημοσιογράφο στον ώμο.

Χρήστες του Twitter δεν άργησαν να ανακαλύψουν την άτυχη στιγμή και σχολίασαν με καυστικό τρόπο την κίνηση του δημοσιογράφου ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την πράξη του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. «Ατυχής διακοπή της μετάδοσης στο Μπράντφορντ. Προσπάθησα να περιορίσω αυτή τη διακοπή και τότε συνέβη κάτι "περίεργο", τελείως ακούσια», σχολίασε ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση