GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δισεκατομμυριούχοι η Beyonce και ο Jay Z

Η περιουσία του διάσημου ζεύγους λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων τους, ξεπέρασε το ορόσημο του 1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το περιοδικό ...


Η περιουσία του διάσημου ζεύγους λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων τους, ξεπέρασε το ορόσημο του 1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η περιουσία του Jay Z φτάνει τα 810 εκατ. δολάρια και της Beyonce τα 350 εκατ. δολάρια. Η σούπερ σταρ συμπεριλαμβάνεται μάλιστα στη λίστα με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες.

Για την ανοδική κατάσταση των οικονομικών τους δεν ευθύνεται μόνο η επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία τους στη μουσική αλλά και οι πολλαπλές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Ο διάσημος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Σον Κάρτερ, έχει χτίσει φήμη για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο.

Επένδυσε με μεγάλη επιτυχία στην υπηρεσία Uber και η εταιρεία του Roc Nation μέσω μιας νέας δραστηριότητας που ονομάζεται «Arrive» επενδύει σε νέες start ups τις οποίες θεωρεί ελπιδοφόρες. Επίσης, έχει επενδύσει στην Tidal που είναι ανταγωνίστρια του Spotify και της Apple Music.

Η Beyonce που θα γίνει ξανά μητέρα τους επόμενους μήνες, έχει επίσης μετοχές στην Tidal, έχει ξεκινήσει και δική της μάρκα ρούχων, την Ivy Park και παράλληλα, είναι ιδιοκτήτρια της Parkwood Entertainment.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση