GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το νέο ...αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ

Harris Kodopoulos    Τα σούργελα του Σύριζα χτυπούν αλύπητα Σκούφα (Σύριζα, Πιερίας): Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη... ανεπτ...

 Τα σούργελα του Σύριζα χτυπούν αλύπητα
Σκούφα (Σύριζα, Πιερίας): Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη... ανεπτυγμένης χώρας.
Μη σε χάσουμε.
Να σε ξαναδούμε στη Βουλή
------------------
Σε παραληρηματικό κρεσέντο υπέρ του τετάρτου μνημονίου αλλά με αντιμνημονιακά συνθήματα ξέσπασε η κυρία Ελισάβετ Σκούφα υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει την νέα συμφωνία είπε ένα ακόμα «ΟΧΙ» αντίστοιχο με εκείνο του δημοψηφίσματος του 2015!
Εντύπωση προκάλεσε η εισαγωγική τοποθέτηση της κυρίας Σκούφα η οποία έφτασε στο σημείο να επιχειρηματολογήσει ότι τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη ότι η Ελλάδα είναι μια ανεπτυγμένη χώρα. «Τα σχολικά γεύματα μάλλον αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας. Διότι σερβίρουν καθημερινά σε όλους τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων μεταξύ των οποίων οι υποανάπτυκτες ΗΠΑ, Φινλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πιερίας.
«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ για λήψη μόνο αρνητικών μέτρων εμείς για μια ακόμα φορά είπαμε “όχι”. Δεν το είπαμε το “όχι” μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015. Το λέμε κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην συνέχεια ωστόσο η τοποθέτηση της κυρίας Σκούφα περιελάμβανε πολλά «ναι» για την ψήφιση των μέτρων που φέρνει μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, απελευθέρωση απολύσεων, ιδιωτικοποιήσεις και άλλα. «Ναι μεν αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε εξαιτίας της συνθηκολόγησης. Για πρώτη φορά όμως με κυβέρνηση της Αριστεράς έρχονται παγκόσμιοι οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και λένε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και δεσμεύονται για λύση».
Την ώρα δε που επικαλούνταν το ΔΝΤ, έσπευδε να κραυγάσει πως «Οσο και να προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον λαό, ο λαός γνωρίζει καλά ποια δύναμη ακόμα και μέσα στον παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό τον υπερασπίζεται» και να επισημάνει προς το ΚΚΕ: «Να αναφέρετε πιο συχνά ότι η βάση της όποιας κριτικής σας είναι η Σοβιετία. Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί σας, να σας υπενθυμίσω ότι ακόμη και η υπερδύναμη της Σοβιετίας προέβη σε συνθηκολογήσεις εις βάρος χωρών και λαών. Και κάτι άλλο. Πώς η Σοβιετία θα μπορέσει να φυτρώσει στην Ελλάδα της οποίας η παραγωγική βάση εσκεμμένα λεηλατούνταν;»

8 σχόλια

  1. Αυτό το σούργελο κάνει τα ίδια με την Αχτσιόγλου... Άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα τώρα! Παντού μετριότητες, παντού άσχετοι-ες!
    Πάρτε τώρα 4ο μνημόνιο!
    Όλο δικό τους Τσίπρα-Καμμένου!
    Ντροπή!
    Πρέπει να φύγουν...
    Είναι θρασύτατοι σε όλα.
    Στα τσακίδια να πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όπως υποθέσαμε θεωρειητικά... επιβεβαιωθεί στην ΠΡΑΞΗ!!!!

    Αναφορικά της "ψηφοφορείας" στην "Βουλή ΤΩΝ Ελληνων" 18/5/2017 4ον Μνημόνιο!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ... S.A. του "Ελληνικού" Αποικιοκρατούμενους Συστήματος!!

    Παίζει τον Ρόλο όπως ΤΌΤΕ! Μέχρι το Καπιταλιστικό Σύστημα να πάρει την απόφαση να την καθαρίσει! Όπως ΤΌΤΕ ο Führer έκανε με την S.A. δηλαδή στα ελληνικά ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ!!!

    Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ Χ.Α./SA ΑΠΌ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ Είναι η ΠΡΑΞΗ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Αποικιοκρατούμενου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!

    Και όταν ο Alex φορέσει γραβάντα θα είναι γραβάντα Made from BOSS! Η Φίρμα BOSS έντυσε και ΤOΤΕ ΤΑ ... SS!!!!

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ!!! ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούγωντας την ... "Βουλή ΤΩΝ Ελλήνων" τώρα, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΏΞΕΙΣ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ... ΗΘΩΝ ... ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΩΝ κύριο των Οικονομικών!!!!

    Ούτε θέατρο του Σπαθάρη να είταν!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ!!!!

    Μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει Του ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ο Πόνος Της Καρδιάς!!!


    Σκέτος Εμετός!!!!!


    Αυτά Είναι Η "Ελλάδα" Τους!!!

    Κρίμα ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ!!!!!

    ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΈΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ!!!!

    18 Μαΐ 2017, 10:59:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε στον Διάολο μωρή βούρλο! Από που αγόρασες τα γυαλιά σου μωρή και δεν βλέπεις το ... Π....ο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κατάφεραν και αυτό {οι πολιτικοί μας } εγώ τους αποκαλώ γιουσουφάκια , ο κόσμος να μην τους δίνει πλέον καμία σημασία και να παρακολουθεί ένα τηλεπαιχνίδι στην συγκεκριμένη περίπτωση το SURVIVOR...

    Η άλλη εξισώσει είναι ότι να παρακαλάνε όταν και όποτε γίνουν εκλογές να μπορεί το πολιτικό σύστημα να κάνει μια καλή ΝΟΘΕΊΑ ..

    Διότι αν δεν καταφέρουν να κάνουν ΝΟΘΕΊΑ, η ψήφος ΤΟΥ κόσμου αν δεν την νοθεύσουν ξαναλέω θα είναι ψήφος ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΊΚΗΣΗΣ προς ΟΛΟΥΣ.. ιδικά σε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ---του ΠΑΣΟΚ με το νέο φερετζέ Δημοκρατική Παράταξη κάποιοι ΤΟ θυμούνται και ως ΕΛΙΑ ήταν ο πρώτος φερετζές τους ..το--ΚΚΕ το όποιο και αυτό θέλει ευρώ, αλλά όχι Ευρωπαϊκή ένωση, ΝΑΤΟ κ/τ/λ.. άλλα με όλες της συστημικες γαρνιτούρες που για μερικούς εξασφαλίσουν τον καλό μισθό,με την ίδια κασέτα ..

    Και ερωτώ εγώ ο βλάκας και που κάνουν μια μέρα απεργία τι έχουν αλλάξει στα 7 χρόνια κατοχής !!!

    Η Νέα δράση που λέγετε και Νέα δημοκρατία πως θέλει την Ελλάδα;;;Η Ελλάδα για να λέμε αλήθειες πέθανε ως χώρα, την θελουν ως μια πολύπλευρης πολυεθνικής όσο και να θελουν να χαϊδεύουν αυτιά ΟΙ νέο ΣΩΤΗΡΕΣ, Κούλης και SIA...

    Όλοι Προσπαθούν να περάσει το καλοκαίρι να οικονομήσουν από τον τουρισμό οι πολυεθνικός τους και θα το πάνε λάου- λάου διοτι φοβούνται το ατύχημα μιας Εξέγερσης εν μέση καλοκαιριού...Στην { Χώρα } και όσοι πολιτικοί κλαίνε ιδικά για την μεσαία τάξη δεν είναι μόνο ψεύτες ,αλλά και ΆΤΙΜΟΙ από όλες της πτέρυγες της βουλής...

    Δεν καταλαβαίνουν οι μπουνταλάδες της μεσαία τάξης ότι δεν τους ΘΈΛΟΥΝ!!!!Θέλουν να γίνουν όλα υπέρκαταστήματα, υπέρδικηγορικά γραφεία, υπέρκέτερινγκ, υπέρτάξη κ.τ.λ ...ΌΛΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΥΠΈΡ ΕΝΑΝ μεγάλο υπερσυγκεντρωτισό και ένα [κράτος..>ας το λέμε ακόμα έτσι} χωρίς κανένα κοινωνικό πρόσημο για ΚΑΝΈΝΑ..

    Ακόμα και τα καταστήματα τον φυλακών ΘΈΛΟΥΝ να έχουν ιδιωτικούς σεκιούριτι , να γίνουν τα νοσοκομεία ΕΝΑ καρτέλ, τα συνεργεία οχημάτων ΈΝΑ καρτέλ, τα ξενοδοχεία ΕΝΑ καρτέλ, η αγροτική γη ΈΝΑ καρτέλ, ΔΕΗ -ΝΕΡΌ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ένα ΚΑΡΤΈΛ ...Να τα αρπάξουν ΟΛΑ χωρίς να δώσουν ΤΊΠΟΤΑ και με την βοήθεια {του κράτους..>ας το λέμε ακόμα έτσι} διοτι θα χρεώνουν φόρους, θα κόβουν μισθούς σύνταξης, όπως θελουν και όποτε το θελουν...έτσι θα καταχρεωνόσουν το 95% του πληθυσμού ώστε να τα αρπάξουν με πρόσχημα το ΧΡΕΟΣ και ΜΕ το υπέρ όπλο που λέγετε 3,5% πλεόνασμα θα διαλύσουν ΤΑ ΠΆΝΤΑ ...Και μετά θα αρχίσει ΈΝΑ νέο παραμύθι, ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλον [το έχουν ξεκινήσει από τώρα]= >+ΑΥΤΆ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΔΕΝ ΤΑ ΠΉΡΑ ΕΓΏ!! ΆΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΙ {{ΆΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΛΈΜΕ ΈΤΣΙ ΑΚΌΜΑ}} ..ΈΧΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ!!! ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟ ΠΆΤΕ??...

    Όπως ξέρουμε ΚΑΛΆ και τον ρόλο της Χρύση Αύγη=> που είναι οι δραγάτες ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΝ ...Είναι αυτοί που επιθυμούν να ελέγχουν με τα εργολαβικά -δουλικά γραφεία τους την εργασία, να ελέγχουν όλη ΤΗΝ παρανομία, από την πορνεία , τα ,ναρκωτικά,τα ανθρώπινα όργανα, τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ , το ΣΤΡΑΤΌ, την ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ της ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ, κ.τ.λ ΠΆΝΤΑ με την κάλυψη του ΥΠΈΡ ΚΑΡΤΈΛ {του κράτους..>ας το λέμε ακόμα έτσι ακόμα }...

    ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ... Σήμερα ΥΠΆΡΧΟΥΝ 200 ΑΝΤΊ-μνημονικά κόμματα, κινήματα ΑΛΛΆ δεν έχουν μια γραμμή, ένα σχέδιο , μια λύση..Φταίει ο ΛΑΟΣ;; ναι.. ΔΙΌΤΙ δεν έχει αντίδραση ακόμα -ακόμα και με θανατηφόρα χτυπήματα ..

    Ακούν ακόμα το αφήγημα που τους ΛΈΝΕ ..ότι τους εκβίαζαν οι ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΙ {είναι και ο μισθός που παίρνουν ως βουλευτές} Ο Κουλης ΘΑ ΘΑ ΘΑ τηρήσει την συνέχεια του κράτους ... ΕΕΕΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΎΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ;;;;

    Υ.Γ ..Σήμερα μου είπε ένας συν άνθρωπος: ότι έχω και δε έχω είναι ένα σπίτι 80 τ.μ την γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου , το δάνειου του σπιτιού το έχω ξεχρεώσει πάνω από 1.5% φορά, τώρα ΧΡΩΣΤΏ ακόμα 20.000 ευρώ.. ΔΕΝ έχω δουλέψει με κανονικό μισθό ΕΔΏ και τέσσερα χρόνια ΟΜΩΣ περιμένω με λαχτάρα να έλθουν να με βγάλουν έξω ακόμα και με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό... άλλα έλα μα δεις κάτι: {είχε τοποθετήσει πάνω από τέσσερα κιλά εκκριτικά και τους περιμένει ..να βάλει στο σπίτι του όσο πιο πολλούς μπορεί για να του το πάρουν με εκρηκτική μουσική }..

    ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΊΤΙΚΗ/ΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΆ ΖΉΤΩ ΤΟ SURVIVOR

    Uros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΜΑ: "ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ"

    Κύριε Προκόπη Πουλόπουλε!

    Τι μας λέτε τώρα; Σε ποιά σελίδα του 4 Μνημονίου είναι και αυτό;;
    Διότι ακούγεται ότι "Δωρητές Οργάνων" από Ζωντανούς έναντι τιμής μεταξύ 2χα-φ/4 έως φ/4-(3δ/2φ)Ζ εγκρίθηκε από την Λακεδοβουλή σας από το 2 Μνημόνιο! Μήπως τροποποιηθεί με το 4 Μνημόνιο τίποτα;; Διότι ακούγεται ξανά ότι Ψηφίστηκαν/Εγκρίθηκαν αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" μεταξύ των ηλικιών 30 με 42 για 75% των οργάνων τους για τους άνδρες και 36 με 48 χρονών για της γυναίκες και για το 65% των οργάνων τους!

    Πάντως μεγάλη επιτυχία είχε ο Αλέξης μας που απέκρουσε προς το παρόν στο 4 Μνημόνιο την έντονη "Επιθεση" που είχε θέλοντας να επιβάλλουν οι Ξένοι (ΔΝΤ/founds/banks/E.E.) και αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" και ηλικίες κάτω των 18 χρονών! Συγκεκριμένα στην σελίδα 586 παράγραφος 4b (στα αγγλικά) γράφουν για αρρενες από 9 έως 16 ετών το 15% των οργάνων τους και για κορτσόπαν από 12 έως 17 ετών το 10% των οργάνων τους!

    Από ότι βλέπουμε χρειάζονται φρέσκο πράγμα οι Νεκρόφιλοι!

    Ευτυχώς όμως που ο Αριστερός Αλέξης μας Αντιστάθεικε γενναία και μπλοκάρε την σελ. 586 παράγραφος 4b! Διότι ο Κυριάκος τι θα έκανε;;

    Εσύ Κύριε Προκόπη Συνταγματολόγε γιατί δεν το λές;;

    Προκόπιε τα Μακαρόόόόόνια να ναι ΜΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περί γραβάτας…

    Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....
    Για τα εκατό χρόνια που υποθήκευσες τον πλούτο της χώρας θα βάλεις γραβάτα;
    Για το σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο λαθρομετανάστες που έφερες στην Ελλάδα για να εξυπηρετήσεις σαν καλό γιουσουφάκι τον ερντογάν θα βάλεις γραβάτα;
    Για το γεγονός ότι αυτοί οι λαθρομετανάστες μετά από κάποια χρόνια θα κυβερνούν την Ελλάδα θα βάλεις γραβάτα;
    Για τις τράπεζες που έχουν καταθέσεις 170 δις ευρώ, και που αυτοί που τις πήρανε θα κάνουν παιχνίδι στην αγορά με μεγάλο μέρος από αυτά, και τις ξεπούλησες 5-6 δις, θα βάλεις γραβάτα;
    Για τον ΟΣΕ που τον ξεπούλησες 40 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή όσο 30 διαμερίσματα, και πολλά λέω, στο ψυχικό, και που όταν ήσουν στην αντιπολίτευση τον εκτιμούσες 280 εκατομμύρια, θα βάλεις γραβάτα;
    Για την ατελείωτη σειρά των ψεμάτων που είπες όταν ήσουν στην αντιπολίτευση για να παρασύρεις τους ψηφοφόρους και να σε ψηφίσουν θα βάλεις γραβάτα;
    Για τα μνημόνια που δεν έσκισε όπως έλεγες, θα βάλεις γραβάτα;
    Για τα ψέματα που εξακολουθείς και λες για να τυφλώνεις τον λαό θα βάλεις γραβάτα;
    Για το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο που μας φόρτωσες με όλα τα βάρη που συνεπάγονται θα βάλεις γραβάτα;
    Για την καταστροφή που έχεις προκαλέσει στους ελεύθερους επαγγελματίες θα βάλεις γραβάτα;
    Για το γεγονός ότι ο Κλάους Ρέγκλινγκ, Γενικός Διευθυντής, τουΕυρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ESM, έχει δημοσίως δηλώσει ότι η Ελλάδα ζημιώθηκε 100.000.000.000, 100 δις Ευρώ, όταν διαπραγματευόταν ο Βαρουφάκης, φυσικά με την εποπτεία σου, εσύ ήσουν ο πρωθυπουργός και προϊστάμενος του, και από εσένα έπαιρνε εντολές, θα βάλεις γραβάτα;
    Αυτά τα ολίγα και θα επανέλθω ξετσίπωτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση