GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεύσεις με άποψη σε μια υπέροχη αυλή στο Γαλάτσι

Σε ένα παλιό σπίτι στο Γαλάτσι, επί της κεντρικής λεωφόρου Γαλατσίου, οι Λεύκες αποτελούν για πάνω από 20 χρόνια κλασικό στέκι στην περ...


Σε ένα παλιό σπίτι στο Γαλάτσι, επί της κεντρικής λεωφόρου Γαλατσίου, οι Λεύκες αποτελούν για πάνω από 20 χρόνια κλασικό στέκι στην περιοχή για ποιοτικό φαγητό. Με ατού το καλαίσθητο και φιλόξενο περιβάλλον και μια κουζίνα που πειραματίζεται αδιάκοπα, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικούς πελάτες απ' όλη την Αθήνα.

Αυτή την εποχή, η καταπράσινη πλακόστρωτη αυλή του εστιατορίου μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ανανεωμένη και πάντα περιποιημένη, με θεόρατα δέντρα και γεμάτη λουλούδια, θα σας κάνει να ξεχάσετε τη θορυβώδη λεωφόρο που σας οδήγησε εκεί.

Πρωταγωνιστής εδώ είναι το καλό και ποιοτικό φαγητό. Νέες γεύσεις από τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα εναλλάσσονται κάθε μέρα στα πιάτα ημέρας και το μενού ανανεώνεται συχνά με προτάσεις που μαρτυρούν το μεράκι του σεφ και της ομάδας που κινείται ασταμάτητα στην κουζίνα.

Από τα νέα πιάτα αξίζει να δοκιμάσετε τα κεμπαμπάκια σουπιάς με μαύρη ταραμοσαλάτα και τις παπαρδέλες με μοσχαρίσια ουρά. Συνοδεύστε την επιλογή σας με κάποια από τις 40 επιλεγμένες ετικέτες αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών και αφήστε χώρο για τα εξαιρετικά χειροποίητα γλυκά τους όπως το τηγανητό ρυζόγαλο.
Tip: Αν βρεθείτε στη Σαντορίνη αυτό το καλοκαίρι, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το αδελφάκι του εστιατορίου, το οποίο αναμένεται να ανοίξει μέχρι τα τέλη Μαΐου στην Οία.
Πληροφορίες
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Σάββατο: 14.00-01.00, Κυριακή: 13.30-00.00
Λεωφόρος Γαλατσίου 100 & Πυθαγόρα 1, Γαλάτσι, τηλ. 210 2924458
www.lefkes.gr
Fb page: Λεύκες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση