GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι κομάντο πριν διαφύγουν στην Ελλάδα

Στη σύλληψη τριών κομάντο, που επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της Ελλάδας και είχαν ενεργή συμμετοχή στο αποτυχημένο  πραξικόπημα της 15η...


Στη σύλληψη τριών κομάντο, που επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της Ελλάδας και είχαν ενεργή συμμετοχή στο αποτυχημένο  πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του πρακτορείου Anadolu, οι τρεις στρατιωτικοί επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της Αδριανούπολης στην Ελλάδα και την τελευταία στιγμή οι Αρχές τους συνέλαβαν. Έτσι οι τρεις κομάντο δεν κατάφεραν να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος και κατά την ανάκριση τους από την αστυνομία φέρονται να έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Anadolu, πρόκειται για έναν υπολοχαγό και δύο επιλοχίες από τους οποίους έχουν γίνει γνωστά μόνο τα αρχικά των ονομάτων τους που είναι A.Ç., Y.Ö. και M.Ö.

Μάλιστα, φέρονται επίσης να έχουν παραδεχθεί ότι συμμετείχαν και στην επιχείρηση σύλληψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη νύχτα της 15ης Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: Anadolu 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση