GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλεχος των ΑΝΕΛ ένα από τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Ο Δημήτρης Μικρόπουλος γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Κασσάνδρας, ήταν ανάμεσα στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσ...


Ο Δημήτρης Μικρόπουλος γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Κασσάνδρας, ήταν ανάμεσα στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Την είδηση, σύμφωνα με το Thestival, ότι ο γιατρός με καταγωγή από την Καλαμαριά, έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, έκανε γνωστή με ανάρτηση της η συνάδελφος του στο δημοτικό συμβούλιο Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου.

"Καλό ταξίδι στον αγαπητό ιατρό, συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο και συνεργάτη μας στην Επιτροπη Τουρισμού του Δημου Κασσάνδρας, Δημήτριος Μικρόπουλοςπου έφυγε ξαφνικά απο κοντά μας ταξιδευοντας με το μοιραίο τρένο που εκτροχιάστηκε χτες .Τα λόγια ειναι φτωχά για να εκφράσουν την οδυνη μας. Ο Δημητρης υπήρξε λαμπρός επιστήμων, εξαιρετικός συναδελφος στην αυτοδιοίκηση και τρυφερός ανθρωπος πάντα διπλα στην αναγκη του Ανθρωπου. Λυπαμαι. Λυπαμαι πολύ. Και θα θυμαμαι οποτε του τηλεφωνουσα  για τα θεματα μας που ελεγε : Ελα Μαρια μου. Αυτο το "μου" ρε συ Δημητρη ηταν τοσο οικειο,τοσο καθησυχαστικό,τοσο υποστηρικτικό και τρυφερο απο εκεινα που δυσκολα βρισκεις στο χώρο της Αυτοδιοικησης...", έγραψε η κ. Παπαδημητρίου.

Ο κ. Μικρόπουλος ήταν επιμελητής Α Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στο  Άδενδρο Θεσσαλονίκης και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν και το στέλεχος του Κινήματός μας, Δημήτρης Μικρόπουλος, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι αυτονόητο ότι θα ριχθεί άπλετο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση