GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική παρέμβαση για τη "Μπλε Φάλαινα"

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για το επικίνδυνο παιχνίδι αυτοκτονίας «Μπλε...


Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για το επικίνδυνο παιχνίδι αυτοκτονίας «Μπλε Φάλαινα».
Το διαδικτυακό παιχνίδι, που πλέον «ακουμπά» και τη χώρα μας, έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας δεκάδες παιδιά σε αυτοκτονία, κινητοποίησε την Εισαγγελέα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε εντολή στους εισαγγελείς Πρωτοδικών και στους εισαγγελείς Ανηλίκων της χώρας να προβούν άμεσα σε ενέργειες για την έγκυρη πρόληψη τέτοιων περιστατικών.
Τους ζητά επίσης να προχωρήσουν σε άμεση ενημέρωση των ανηλίκων για την επικινδυνότητα τουπαιχνιδιού που μπορεί να οδηγήσει, όχι μόνο σε τραυματισμούς, αλλά και στον θάνατο.
Να σημειωθεί πάντως, ότι οι έως τώρα καταγγελίες για περιστατικά σχετικά με τη «Μπλε Φάλαινα», έχουν αντιμετωπιστεί από τις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές άμεσα με την διεξαγωγή ερευνών σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και τον σχηματισμό σχετικών δικογραφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση