GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ ντοκουμέντο από τη διάρρηξη "μυστήριο" στον Άγιο Σάββα - Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Πάνω από 400.000 ευρώ υπολογίζεται η αξία των ιατρικών μηχανημάτων που κατάφεραν να αφαιρέσουν οι δράστες από τον Άγιο Σάββα. Όπως βλ...


Πάνω από 400.000 ευρώ υπολογίζεται η αξία των ιατρικών μηχανημάτων που κατάφεραν να αφαιρέσουν οι δράστες από τον Άγιο Σάββα.
Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα που βρίσκονταν τα ιατρικά μηχανήματα, σπάζοντας τον αφαλό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας ο φύλακας του νοσοκομείου πέρασε από τον όροφο όπου βρίσκονταν τα ιατρικά μηχανήματα και δεν είδε κάτι ύποπτο. Στις 4:15, έσπασε σωλήνας νερού στο υπόγειο του νοσοκομείου και κινδύνευε να καταστραφεί το υλικό του φαρμακείου, με αποτέλεσμα να σπεύσουν ο φύλακας και άλλοι εργαζόμενοι του Αγίου Σάββα, ώστε να διασώσουν τα φάρμακα από το νερό. Στις 6 τα ξημερώματα που οι καθαρίστριες πέρασαν από το σημείο της διάρρηξης, εντόπισαν την παραβιασμένη πόρτα.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάρρηξη "μυστήριο" στον "Άγιο Σάββα" έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί.
Οι δράστες αφαίρεσαν τα ιατρικά μηχανήματα από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου του Αγίου Σάββα, από το Γαστρεντερολογικό και το Πνευμονολογικό Τμήμα του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο του Αγίου Σάββα βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Στο νοσοκομείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας και της σήμανσης που συλλέγουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στους δράστες της διάρρηξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση