GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αξιωματούχος ΔΝΤ: Αν είχαμε έναν Έλληνα Μακρόν, θα μπαίναμε αμέσως στο πρόγραμμα

«Αν είχαμε έναν Έλληνα Μακρόν, θα συμμετείχαμε στο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή» τόνισε αξιωματούχος του ΔΝΤ σε δηλώσεις του στο CNBC. Με ...


«Αν είχαμε έναν Έλληνα Μακρόν, θα συμμετείχαμε στο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή» τόνισε αξιωματούχος του ΔΝΤ σε δηλώσεις του στο CNBC.
Με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος αναφέρθηκε στο ότι ο νέος Γάλλος Πρόεδρος εστιάζει στις ευρείες μεταρρυθμίσεις της γαλλικής οικονομίας.
Σύμφωνα με τις προσδοκίες, το Ταμείο θα συμμετάσχει και επισήμως στη διάσωση –δεδομένου ότι αυτό είναι βασικό για χώρες όπως η Γερμανία που έχει πει στο λαό της ότι το Ταμείο θα συμμετάσχει και βρίσκεται ενόψει ομοσπονδιακών εκλογών το Σεπτέμβριο. Ωστόσο είναι αβέβαιο το πώς θα εξελιχθεί αυτή η συμμετοχή.

3 σχόλια

  1. Dear Sir!

    Έλα ΆΣΕ την πλάκα! Όλοι η Αρχουσα Χλεχλεδομπινέδες Τάξη στην Ελλάντα είναι "Μακρόν"!
    Μπινέδες από τα γενοφάσκια Τους! Δηλαδή τι θέλεις να βγουν και να πουν ότι 2 φορές τον μήνα πάνε σε Domina;; Αυτό θέλεις; Να σου στείλουμε μια λίστα (όχι "πακετο"/"γράμμα") τους έχουμε όλους!

    Σε παρακαλούμε στείλε τα στοιχεία σου όπως διεύθυνση κ.ο.κ. στην ΚΎΠ!
    Και θα ανταποκριθούμε άμεσα Sir!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιωματούχος της Σουαζιλάνδης δήλωσε ότι στην Ελλάδα όλοι οι Ευρωπαίοι της κάνουν και από μια πλάκα .Αφού στα Γιουρογκουπ λένε: ΡΕ αντί να τους περνούμε μετρά δεν τους περνούμε καλύτερα χιλιόμετρα ;;δεν τους βλέπετε με Δυναμιτάκια παίζουν ακόμα!!!Έτσι λένε κάνουν αντίσταση και βγαίνουν και ΌΛΟΙ οι κόπανοι που έχουν για πολίτικους και καταδικάζουν την τρομοκρατία τον Δυναμιτάκιων!!!!Τι να πεις; Έλληνες είναι αυτοί την τρίχα την κάνουν τριχιά.

    Όμως οι Έλληνες ΠΌΤΕ δεν το βάζουν κάτω, πληρώνουν ως μαλάκες που είναι και περιμένουν τον Μέγα Αλέξανδρο να τους σώσει ΆΛΛΑ και ο Παναθηναϊκός να πάρει το τσάμπιον λινγκ το 2666.

    grandson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποτέλεσμα ήταν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα συνελήφθη ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ μετά απο σχετική ΜΗΝΥΣΗ που κατέθεσε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ο Διοικητης της Τράπεζας της "Ελλάδας" (ποιάς Ελλάδας;; ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ!!!) Γιάννης Στουρνάρας.



    «Μόλις με συνέλαβαν», έγραψε ο κ. Φιλιππάκης στον λογαριασμό του στο Facebook τα ξημερώματα της Κυριακής.


    Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη το Σάββατο στις 3:18 μ.μ.

    «Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν . Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».


    [Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τη σύλληψη του, η αρχική ανάρτηση κατά του Γιάννη Στουρνάρα δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ του δημοσιογράφου.]



    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ: Ποιός και Ποιοι Επέβαλαν τον Papademus Πρωθυπουργό;
    (για βοήθεια Σας όχι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ούτε οι Δημοκρατικές κουτσουρεμένες διαδικασίες) Παίρνουμε ως Σταθερά την Αξονική Φράση Του Papademus: Min rotate ti kanei H Xora Sou gia sena ALLA ti kaneis Esy gia AYTHN! Μπορούμε επίσης για Λύση (Υποχρεωτικά) να χρεισιμοποιείς τον ΒΑΖΙΚΟ ΑΞΩΝΑ "ΠΡΑΞΗ 120"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση