GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πετάει-πετάει» μια «Βεντάλια» στην... μαγική αυλή του «Χυτηρίου»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ. Τρεις παραγωγές πρόκειται να φιλοξενήσει το καλοκαίρι η υπέροχη αυλή που έχει το «Χυτήρι...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.
Τρεις παραγωγές πρόκειται να φιλοξενήσει το καλοκαίρι η υπέροχη αυλή που έχει το «Χυτήριο». Από Πέμπτη έως και Κυριακή θα παίζεται η γερή κωμωδία «Πετάει-πετάει»του Καμολετί, κάθε Δευτέρα και Τρίτη Κυριακή η «Βεντάλια» του Μισίμα και κάθε Κυριακή στις 16.00 η «Μαγική αυλή» με τον Μάγο Dio και τον κλόουν Τοτο. Πάμε να στα πω αναλυτικά!
ΕΝΑ μοναδικό θεατρικό καλοκαίρι μας περιμένει, στην υπέροχη θεατρική αυλή του Χυτήριου κάτω από τον έναστρο Αθηναϊκό ουρανό. Παραστάσεις όλη την εβδομάδα για όλους. Η παράσταση «Hanjo» ή «Η βεντάλια» φωτίζει την ερωτική ιστορία ενός αριστοκράτη και μιας εταίρας δια χειρός ενός από τους σπουδαιότερους Ιάπωνες συγγραφείς του 20ου αιώνα του Yukio Mishim σε παραγωγή/σχεδιασμό/σκηνοθεσία: Ζαμπίας Πατεράκη με τους ηθοποιούς Μαρίνα Σωκράτη – Γιτσούκο Χόντα, Άλκηστις Βούλγαρη – Χανάκο, Αργύρη Αποστόλου – Γιόσιο, που ενθουσίασε το κοινό, πήρε παράταση και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 έως το τέλος Ιουνίου.
H πιο φρέσκια κωμωδία της χρονιάς «Πετάει-πετάει» του Marc Camoletti σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σοφία Βογιατζάκη, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνο Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Κορινθίου, Μάνο Παπαγιάννη, που χάρισε αβίαστα το γέλιο στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε όλο τον χειμώνα, θα αρχίσει πάλι να παίζεται από την Παρασκευή 9 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.
Τέλος, η παράσταση «Η μαγική αυλή» με τον Μάγο Dio και τον κλόουν Τοτό» μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, πήρε παράταση και θα παίζεται όλο τον Ιούνιο κάθε Κυριακή στις 16:00 το μεσημέρι, για να προσφέρει, γέλιο, χαρά, μαγικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά και face painting με την ανιματέρ Asterial, σε όλα τα παιδιά, αλλά και όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές στους συνοδούς τους. Πάμε κήπο!




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση