GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζόρια για τον... μισό Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο

Παναθηναϊκός εναντίον Πανιωνίου στις 18:15 και το ζητούμενο για τον γηπεδούχο είναι ν’ αποφύγει οπωσδήποτε την τελευταία θέση προκειμένο...


Παναθηναϊκός εναντίον Πανιωνίου στις 18:15 και το ζητούμενο για τον γηπεδούχο είναι ν’ αποφύγει οπωσδήποτε την τελευταία θέση προκειμένου να αποκομίσει οφέλη και κυρίως χρόνο, ώστε να προγραμματιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω προβλημάτων και οικονομικής στενότητας εν όψει της νέας σεζόν.

Επομένως, το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα διότι δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ Μπεργκ (24 γκολ), ενώ εκτός πλάνων τέθηκαν οι Κουλιμπαλί, Εμποκού, Τελάντερ με τους Μολέδο και Βιγιαφάνιες να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή την τελευταίας στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή: Στιλ, Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ρινάλντι, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Ο Πανιώνιος θα διεκδικήσει το μέγιστο βαθμολογικό όφελος στις δύο αγωνιστικές που απομένουν προκειμένου να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση. Εξάλλου, η φετινή σεζόν έχει ήδη κριθεί ως επιτυχημένη με τους «κυανέρυθρους» να επιστρέφουν έπειτα από χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Μασούντ που εξέτισε την ποινή του καθώς και τον Λάμπρου ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω του δανεισμού του. Παράλληλα, επανέρχονται οι Γιαννιώτης, Βλάχος, Σιώπης και Γεσίλ. Εκτός πλάνων έμεινε ο τιμωρημένος Γκιοατά μαζί με τους μακροχρόνια τραυματίες Πλιάτσικα, Ενγκόνγκ, Πατσατζόγλου.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Πανιώνιο: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

Δείτε τις καλύτερες αποσόδεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Πανιώνιος εδώ.

Πηγή:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση