GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε χορό αποφοίτησης λυκείου ο ράπερ Ντρέικ

Ο διάσημος ράπερ Ντρέικ έδωσε στους τελειόφοιτους του λυκείου Φέρλεϊ ακόμα έναν λόγο για να γιορτάσουν εκτός από την αποφοίτησή τους. Γ...


Ο διάσημος ράπερ Ντρέικ έδωσε στους τελειόφοιτους του λυκείου Φέρλεϊ ακόμα έναν λόγο για να γιορτάσουν εκτός από την αποφοίτησή τους. Γιόρτασε μαζί τους αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους, συνοδεύοντας στο καθιερωμένο πάρτι αποφοίτησης την αγαπημένη του ξαδέρφη και τον φίλο της.
Άνετος και χαμογελαστός, πόζαρε ευδιάθετος για όλους εκείνους του μαθητές του λυκείου του Μέμφις που θέλησαν να τον φωτογραφήσουν για να αναρτήσουν τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν πηγαίνει άλλωστε κάθε μέρα ο Ντρέικ σε χορούς αποφοίτησης. Ακόμα και ο ίδιος έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
m.

Και αφού έκανε αυτή την ευχάριστη έκπληξη στους συμμαθητές της ξαδέρφης του, πλήρωσε και το λογαριασμό που έκαναν στο πάρτι μετά την αποφοίτηση στο Hard Rock Cafe.
Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει ξανακάνει ανάλογη έκπληξη σε χορό αποφοίτησης, όταν το 2014 έκανε εμφάνιση στον χορό του σχολείου της 15χρονης Κένεντι Μπράουν που έπασχε από καρκίνο. Ο Ντρέικ αφού ενημερώθηκε για την διαδικτυακή καμπάνια της κοπέλας προκειμένου να τον κάνει να πάει στο πάρτι, αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση