GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαιρόπουλος: Στο γήπεδο δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ

Με έναν καλό μαθητή, που «όταν διαβάζει όλη τη χρονιά, χρειάζεται ένα απλό φρεσκάρισμα, για να πάει στις εξετάσεις», παρομοίωσε τον Ο...


Με έναν καλό μαθητή, που «όταν διαβάζει όλη τη χρονιά, χρειάζεται ένα απλό φρεσκάρισμα, για να πάει στις εξετάσεις», παρομοίωσε τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος! Τι είπε για τον Σπανούλη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Media Day του Ολυμπιακού, ενόψει του Final 4: 

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια εταιρεία (σ.σ. ΟΠΑΠ), που βοηθά τις προσπάθειες των παικτών και συμπαραστέκεται στην ομάδα μας και κοινωνικά, σε πολλούς τομείς. Μπήκαμε στην εβδομάδα του Final 4, είμαστε στην τελική ευθεία και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα προετοιμάζεται όλη τη χρονιά για αυτά τα ματς και δεν περιμένει τώρα να κάνει κάτι διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός είναι σαν έναν καλό μαθητή. Όταν διαβάζει όλη τη χρονιά, χρειάζεται ένα απλό φρεσκάρισμα, για να πάει στις εξετάσεις. Άρα, δεν μας πιάνει πανικός. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τον ημιτελικό. Παίζουμε με μια πολύ σταθερή ομάδα στο υψηλό επίπεδο, την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Παρ' όλα αυτά, πάμε ως αουτσάιντερ, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και στο τέλος της Παρασκευής και της Κυριακής θα ξέρουμε τι έχει γίνει». 

Για το ότι, πλέον, θα έχει στο πλευρό του και όχι αντίπαλο τον Σπανούλη, όπως το 2012:«Σίγουρα, είναι καλύτερο που δεν θα τον έχω αντίπαλο. Όχι μόνο τον Βασίλη, αλλά όλα τα παιδιά που είναι εδώ. Δουλεύοντας με αυτά τα παιδιά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό είναι πάνω από πρόσωπα. Φυσικά, υπάρχουν ρόλοι, υπάρχει και ο ηγέτης. Εγώ απαιτώ από όλους να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όταν φτάνεις εδώ, πρέπει στην τελική ευθεία να κάνεις το πιο δυνατό σου σπριντ». 

Σχετικά με την εμπειρία των Ελλήνων και την απειρία των ξένων του Ολυμπιακού από Final 4, ανέφερε: «Η ομάδα έχει ποιότητα, παίκτες σε όλες τις θέσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Αυτός είναι ο τρόπος να παίξεις αυτά τα ματς. Όσοι έχουν την εμπειρία μιλάνε στα παιδιά, όπως και όλο το τεχνικό τιμ, ώστε να είναι όλοι πνευματικά έτοιμοι. Στο τεχνικό κομμάτι δεν ζητάμε κάτι διαφορετικό από ό,τι κάνουμε όλη τη χρονιά. Αυτό είναι θέμα συγκέντρωσης και προπόνησης, που γίνεται με μέθοδο. Όποιος καταλαβαίνει ότι η δουλειά αυτή γίνεται σε βάθος χρόνου για να αποδώσει τώρα, θα είναι έτοιμος. Θα είναι ένα ματς, όπως όλα, παρότι είναι Final 4». 

Για τα 42 εκατ. ευρώ μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ: «Στο γήπεδο δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ. Πριν τον πόλεμο, δεν κοιτάς τα πολεμοφόδια των αντιπάλων σου. Εμείς έχουμε τον καλύτερο στρατό εδώ. Είναι λίγο άκαιρο να μιλάμε για μπάτζετ».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση