GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Τις καρπαζιές που τρώει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τρώει και η χώρα

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή το πολυνομοσχέδιο εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως «οι κύριοι που θα έσκιζαν τα μνη...


Επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή το πολυνομοσχέδιο εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως «οι κύριοι που θα έσκιζαν τα μνημόνια και περήφανα θα έβγαζαν τη χώρα από τη λιτότητα και θα έδιναν παροχές 12 δισ. έχουν πάρει μέτρα λαιμητόμο 14,2 δισ.».

Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως «αν τις καρπαζιές τις έτρωγε μόνο o ΣΥΡΙΖΑ και τελείωνε εκεί ποσώς θα μας απασχολούσε το θέμα, το ότι τις δικές τους ήττες και καρπαζιές τις τρώει και τις εισπράττει η χώρα μας πονάει πολύ», προσθέτοντας πως «ο κ. Τσίπρας και το Μέγαρο Μαξίμου έχουν κόψει ξανά 1-3 συντάξεις, έναν μισθό, έχουν υπερφορολογήσει και αύξησαν τις εισφορές και ταυτόχρονα βγαίνουν και κομπάζουν».

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καλώντας την κυβέρνηση «να προσπαθήσει να συμμαζέψει κάπως την ελληνική οικονομία από το να κουνάει το δάχτυλό της στην ελληνική κοινωνία».

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για επιστροφή μέρους του πλεονάσματος στην κοινωνία καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για την άρνησή της.«Τι κόμισε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Βουλή και το οποίο πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας: κύριοι, τα μέτρα σας δεν τα δεχόμαστε γιατί διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε άλλο μείγμα πολιτικής. Για μας κρατισμός, υπερφορολόγηση και προσλήψεις υμετέρων από το παράθυρο δεν υπάρχουν. Εμείς έχουμε ένα άλλο εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, πιστεύουμε στις ιδιωτικές επενδύσεις, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη μείωση δαπανών» είπε προσθέτοντας πως αυτά τα δύο χρόνια η χώρα γύρισε στην ύφεση με capital control, ενώ η οικονομία κάθε μέρα καταστρέφεται.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά σε πολύ μεγάλη δημοσιονομική πίεση γύρισε την οικονομία από το -9% στο +0,5%. Και ιδιωτικοποιήσεις έγιναν και νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν σε δύσκολο περιβάλλον. Και ανεκόπη αυτή η πορεία. Και κυρίως πήγαν στράφι οι θυσίες των Ελλήνων που πλέον έχουν περισσότερα βάρη στις πλάτες τους. Η ΝΔ άντεξε μέσα στον χρόνο γιατί πήγε με τη γλώσσα της αλήθειας καίτοι έκανε λάθη, όμως η αξιοπιστία και η αλήθεια και ο καθαρός δρόμος επιβραβεύονται. Μέσα στην κρίση η ΝΔ είναι η μοναδικός πυλώνας σταθερότητας αυτή τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία» είπε ο κ. Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση