GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού – Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Σε μεγάλο βαθμό δικαιώθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην έφεση της για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η ποινή από τέ...


Σε μεγάλο βαθμό δικαιώθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην έφεση της για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ποινή από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς θεατές μειώθηκε σε μία και το πρόστιμο από 150.000 ευρώ σε 95.000 ευρώ. Στην συγκεκριμένη υπόθεση είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούσε να αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί από τον Ολυμπιακό.

Η παρέμβαση όχι μόνο δεν έγινε δεκτή, αλλά οι πρωταθλητές κατάφεραν να μειώσουν και την πρωτόδικη ποινή που τους είχε επιβληθεί. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της επόμενης χρονιάς. Βάσει αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα έφεσης σε τρίτο βαθμό. Δικαίωμα να προσφύγει στο ΔΔ έχει μόνο ο Ολυμπιακός.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση