GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καναδάς: Σύροι πρόσφυγες ονόμασαν το νεογέννητο μωρό τους Τζάστιν Τριντό

Σύροι πρόσφυγες στον Καναδά ονόμασαν το νεογέννητο μωρό τους Τζάστιν Τριντό για να ευχαριστήσουν τον Καναδό πρωθυπουργό που τους δέχθ...


Σύροι πρόσφυγες στον Καναδά ονόμασαν το νεογέννητο μωρό τους Τζάστιν Τριντό για να ευχαριστήσουν τον Καναδό πρωθυπουργό που τους δέχθηκε στη χώρα.

Όταν ο Μοχάμεντ και η Άφραα Μπίλαν έφτασαν στον Καναδά τον Φεβρουάριο του 2016 ξεκινούσαν μια νέα ζωή σε μια άγνωστη χώρα. Με καταγωγή από τη Δαμασκό έφτασαν στο Μόντρεαλ μαζί με την κόρη τους Νάγια και τον γιο τους Ναέλ στη μέση του χειμώνα.

Ο Τριντό δεν ήταν στο αεροδρόμιο για να τους καλωσορίσει, όπως έκανε με άλλους Σύρους πρόσφυγες, όμως εκείνοι ένιωσαν την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν με κάποιο τρόπο, οπότε έδωσαν στον νεογέννητο γιο τους το όνομά του.

Ο Τζάστιν Τριντό Άνταμ Μπίλαν γεννήθηκε την Πέμπτη στο Κάλγκαρι, όπου πλέον ζει η οικογένεια.

Οι δύο Σύροι ελπίζουν κάποια στιγμή ο μικρός Τζάστιν Τριντό να μπορέσει να γνωρίσει τον άνδρα από τον οποίο πήρε το όνομά του. «Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Μας βοήθησε πολύ (…) Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ίδιο και όλους τους Καναδούς», είπε η Άφραα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση