GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Ο Κόμεϊ είναι παλαβός, είναι πραγματικά τρελάρας!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και στον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσινγκτ...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και στον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον Σεργκέι Κίσλιακ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο τη 10η Μαΐου ότι το γεγονός πως απαλλάχτηκε από τον πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ τον ανακούφισε από «μεγάλη πίεση», γράφει η εφημερίδα The New York Times.

«Μόλις καθαίρεσα τον επικεφαλής του FBI», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με ένα έγγραφο το οποίο διάβασε σε συντάκτη των Τάιμς της Νέας Υόρκης ένας Aμερικανός αξιωματούχος. «Αντιμετώπιζα μεγάλη πίεση λόγω της Ρωσίας. Αυτό τέλειωσε».

Ακόμη, κατά το έγγραφο, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τραμπ αποκάλεσε τον Κόμεϊ «παλαβό, αληθινό τρελάρα».

Το έγγραφο το οποίο επικαλούνται οι Τάιμς βασίζεται στις σημειώσεις που κρατήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ δεν διέψευσε ότι ο Τραμπ έκανε αυτά τα σχόλια, ερωτηθείς σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση